ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Κοινή επιστολή από Τζούμα και Ζέρβα για την ακτοπλοϊκή σύνδεση

κοινή-επιστολή-από-τζούμα-και-ζέρβα-γι-879345

Θερμή υποδοχή από το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα είχε ο Δήμαρχος της Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας στη φετινή Philoxenia.

Οι δύο δήμαρχοι ανέλαβαν εκ νέου κοινή πρωτοβουλία, ώστε και το επόμενο καλοκαίρι να υλοποιηθεί και πάλι το αίτημα να υπάρξει ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες.

Ειδικότερα, οι δύο δήμαρχοι κ.κ. Ζέρβας και Τζούμας, απευθύνθηκαν με κοινή επιστολή τους στον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, ζητώντας να συμπεριληφθεί η σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σκιάθου στις επιδοτούμενες γραμμές και για το 2023. Η αντίστοιχη πρωτοβουλία την οποία είχαν αναλάβει οι δύο δήμαρχοι τα προηγούμενα χρόνια, είχε τύχει θετικής ανταπόκρισης από την ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σποράδων, συνέβαλε καθοριστικά στην ενίσχυση της τουριστικής κίνησης και στην τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας των δύο περιοχών, όπως τονίζουν οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης και Σκιάθου στη νέα επιστολή τους προς το αρμόδιο υπουργείο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου