ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Υμνοι και πάλι για την Αλόννησο

υμνοι-και-πάλι-για-την-αλόννησο-862827

Νέο αφιέρωμα από τη μεγαλύτερη ημερήσια βρετανική ειδησεογραφική εφημερίδα Guardian

Νέο αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, καλεί τους εκατομμύρια αναγνώστες της να ταξιδέψουν στην Ελλάδα σε μέρη γεμάτα εκπλήξεις και πολλές συγκινήσεις για μοναδικές διακοπές αυτό το καλοκαίρι.

O Guardian προτείνει την Αλόννησο για ξεχωριστές διακοπές στην Ελλάδα, ενώ στο εκτεταμένο αφιέρωμα ο αναγνώστης μπορεί να δει τις ομορφιές του νησιού και tips για την διαμονή του και τα σημεία που μπορεί να επισκεφτεί.

Η εφημερίδα αναφέρεται στο μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Μεσογείου, το υποβρύχιο μουσείο και τη πρόσθετη δυνατότητα για «βουτιές» στο αρχαίο ναυάγιο με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας.

«Δραστηριότητα και χαλάρωση «παντρεύονται» μοναδικά στην Αλόννησο. Στόχος του Δήμου με τους επαγγελματίες είναι η διατήρηση της ποιότητας στη φιλοξενία και τη γαστρονομία και ταυτόχρονα η παροχή πρωτότυπων τουριστικών υπηρεσιών, όπως οι υποβρύχιοι γάμοι και οι εικονικές περιηγήσεις στον βυθό», δηλώνει ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.

Σημειώνεται πως πέρυσι η Αλόννησος είχε επιλεγεί ως δεύτερος καλύτερος οικολογικός προορισμός στον κόσμο από το έγκυρο ταξιδιωτικό περιοδικό της Ένωσης Βρετανών Ταξιδιωτικών πρακτόρων, ABTA Magazine.

Τον κατάλογο με τις περιοχές που η βρετανική εφημερίδα προτείνει στους Βρετανούς συμπληρώνουν η Κύθνος με την αυθεντικότητα της, η Αστυπάλαια ως αειφόρος προορισμός, η μαγευτική Γιάλοβα, τα Ιωάννινα με τις μοναδικές διαδρομές στη φύση και ο Άθως με τα επιβλητικά μοναστήρια και τα κρυστάλλινα νερά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου