ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Γέμισε celebrities η Σκιάθος

γέμισε-celebrities-η-σκιάθος-809332

Πόλος έλξης όλο και για περισσότερους celebrities η Σκιάθος. Το νησί του Παπαδιαμάντη συγκεντρώνει όλο και περισσότερους από τους κοσμικούς του εγχώριου και διεθνούς τζετ σετ.

Το προηγούμενο Σάββατο στην Αγία Παρασκευή στη Σκιάθο τελέστηκε ένας γάμος που θα αφήσει ιστορία. Η εγγονή του μεγαλοβιομηχάνου Κάρολου Φιξ, Καρολίνα Σαμπάνη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Σαντίκο (από την οικογένεια που έχει το ξενοδοχείο «Princess») το περασμένο Σάββατο στη Σκιάθο. Ακολούθησε μάλιστα τρικούβερτο γλέντι στην παραλία της Αγίας Ελένη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τους 500. Ανάμεσά τους ήταν φίλοι του ζευγαριού από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, καθώς και πολλά άτομα από τον επιχειρηματικό χώρο. Το δώρο του ζευγαριού στους καλεσμένους ήταν ένα γλαστράκι βασιλικού, σύμβολο καλοτυχίας και ευημερίας.

Στην Σκιάθο και φέτος η Κέιτ Χάντσον

Η Χολιγουντιανή σταρ, Κέιτ Χάντσον, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, επισκέφθηκε τον επίγειο παράδεισό της, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται στη χώρα μας και δεν είναι άλλος από την Σκιάθο. Ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» χωρίς ίχνος make up σε μια από τις παραλίες του νησιού φορώντας το μπικίνι της, το οποίο αναδείκνυε τους κοιλιακούς της και τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ στο χέρι της κρατούσε ένα βιβλίο και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

Οπως αναφέρει η Daily Mail, η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο νησί των Σποράδων μαζί με τα παιδιά της και μερικούς φίλους της, διαφημίζοντας έτσι για ακόμη μία χρονιά τη χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου