ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προορισμός της Jet2 η Σκιάθος

προορισμός-της-jet2-η-σκιάθος-785787

Το αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» στο πρόγραμμα της βρετανικής Jet2 και το 2022

Με την πανδημία σε εξέλιξη και τα πρώτα μηνύματα να καταφθάνουν από τη βρετανική αγορά για τη θερινή σεζόν 2021, η βρετανική Jet2 ξεκίνησε, στο μεταξύ, να πουλάει από προχθές το πρόγραμμα για το… 2022, στο οποίο περιλαμβάνονται, σημειωτέον, νέες πτήσεις για τη Σκιάθο.

Η εταιρεία, ανταποκρινόμενη στη ζήτηση από πελάτες που επιθυμούν να κάνουν νωρίς κράτηση, για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2022, ανακοίνωσε τις πτήσεις που θα γίνουν από τις 10 βάσεις της στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα από Μπέλφαστ, Μπέρμιγχαμ, Μπρίστολ, Εδιμβούργο, Ανατολικά Μίντλαντς, Γλασκόβη, Λιντς Μπράντφορντ, Μάντσεστερ, Νιούκαστλ και Λονδίνο Stansted.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια επιλογή πτήσεων και διακοπών, που αντιπροσωπεύει 339 δρομολόγια προς πώληση για το καλοκαίρι ‘22.

Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει τρεις ολοκαίνουργιους ελληνικούς προορισμούς για Σκωτσέζους παραθεριστές, από το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου και συγκεκριμένα τη Σκιάθο, τη Σαντορίνη και την αεροπορική γραμμή Ακτιο – Πρέβεζα. Η Jet2 δίνει στους πελάτες μεγάλες ποικιλία και ευελιξία όσον αφορά στους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς, όπως τα Κανάρια, Βαλεαρίδες, Ισπανία, Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία, Κύπρος, Κροατία και Πορτογαλία. Επιπλέον, περαιτέρω ανακοινώσεις για το πρόγραμμα του καλοκαιριού 2022 θα γίνουν τις επόμενες εβδομάδες, προσφέροντας στους παραθεριστές και τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες ακόμη περισσότερες επιλογές.

Πρόσφατα η Jet2 λειτούργησε την 10η βάση της στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ, γεγονός που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη και υπογραμμίζει τη μακροπρόθεσμη στρατηγική του ομίλου, για να γίνει η κορυφαία επιχείρηση ταξιδιών αναψυχής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από την κράτηση και το ταξίδι, με βραβευμένες πτήσεις και πακέτα διακοπών με προστασία ATOL, οι πελάτες μπορούν να βιώσουν και να απολαύσουν την VIP υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών που προσφέρουν Jet2.com και Jet2holidays, οι οποίες επανειλημμένα έχουν κερδίσει διακρίσεις και βραβεία υψηλού προφίλ. Επιπλέον, η Jet2.com αναγνωρίστηκε ως η μόνη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου που έδωσε αμέσως επιστροφές χρημάτων χωρίς σημαντικές καθυστερήσεις, μετά από έλεγχο από την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2 holidays, δήλωσε: «Μετά από μεγάλη αβεβαιότητα, τα θετικά νέα για ένα εμβόλιο σε συνδυασμό με μια πραγματική επιθυμία των πελατών μας να προγραμματίσουν διακοπές, βλέπουμε έντονη ζήτηση από τους παραθεριστές που θέλουν να σχεδιάσουν και να κλείσουν μελλοντικές διακοπές. Όπως πάντα, ανταποκρινόμαστε σε όσα μας λένε οι πελάτες μας και οι ανεξάρτητοι συνεργάτες ταξιδιωτικών γραφείων, οπότε έχουμε θέσει σε πώληση το πρόγραμμα για το καλοκαίρι 2022 και από τις δέκα βάσεις μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, νωρίτερα από ποτέ άλλοτε. Με μια σειρά από αγαπημένους προορισμούς ήλιου, η κλίμακα του προγράμματος μας σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη επιλογή και ευελιξία για τους πελάτες και τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες για να διαλέξουν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου