ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πολυτελείς θαλαμηγοί στη Σκόπελο

πολυτελείς-θαλαμηγοί-στη-σκόπελο-768998

Οικογενειακές διακοπές στα νησιά των Βορείων Σποράδων για μεγιστάνες της Coca Cola

Εκπληκτοι έμειναν οι Σκοπελίτες στη θέα της εκπληκτικής θαλαμηγού «Forever» που έδεσε πριν από δύο μέρες στο λιμάνι της Σκοπέλου, προκαλώντας τον γενικό θαυμασμό. Το εμβληματικό «Forever», στις αποχρώσεις του μπλε και του λευκού, αγκυροβόλησε απέναντι ακριβώς από τα παραλιακά καταστήματα εστίασης του νησιού, «γεμίζοντας» επιβλητικά το λιμάνι.

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός μεγαλοστελέχους της Coca Cola, συνεργάτη του δισεκατομμυριούχου Μπρους Γκρόσμαν ιδιοκτήτη μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμφιάλωσης της Coca Cola κι άλλων αναψυκτικών στο Μεξικό, έκανε αισθητή την παρουσία της στη Σκόπελο και τη Σκιάθο.

Σχεδόν παράλληλα, αγκυροβόλησε ανοιχτά του Αγνώντα και το «Forever one», ιδιοκτησίας του Μπρους Γκρόσμαν, ο οποίος δηλώνει επίσης λάτρης των νησιών. Στην υπερπολυτελή θαλαμηγό «Forever one», μπορούν να φιλοξενηθούν οκτώ άτομα σε τέσσερεις καμπίνες, ενώ διαθέτει πλήρωμα 14 ατόμων. Χαρακτηριστικό της θαλαμηγού είναι τα χρώματά της, άσπρο και κόκκινο, που παραπέμπουν στα χρώματα της Coca Cola.

Εξίσου πολυτελές το «Forever», είναι το πιο εντυπωσιακό ιδιωτικό σκάφος που έδεσε μέχρι στιγμής στο λιμάνι του νησιού, μεταφέροντας νότες πολυτέλειας στην Σκόπελο, ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολλοί ήταν εκείνοι που συγκεντρώθηκαν στην παραλία για να θαυμάσουν την εμβληματική θαλαμηγό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων, το ταξίδι συνέπεσε με τα γενέθλια μέλους της οικογένειες του δισεκατομμυριούχου, που γιορτάστηκαν με λαμπρότητα πάνω στο εντυπωσιακό σκάφος.

Οι πολυτελείς διακοπές στα νησιά περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, γνωριμία με τις τοπικές γεύσεις του νησιού και τις γύρω παραλίες, πριν η θαλαμηγός σηκώσει άγκυρα για άλλους νησιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου