ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Θρίλερ στην Αλόννησο με την εξαφάνιση 54χρονου

θρίλερ-στην-αλόννησο-με-την-εξαφάνιση-54-686663

Εκτεταμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός 54χρονου ημεδαπού, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της περασμένης Τρίτης, βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αλόννησο από την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική, το Δασαρχείο και εθελοντές. Στις έρευνες συμμετείχε χθες και ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βάσω Σαμακοβλή

Ο Έλληνας τουρίστας δεν είχε μέχρι χθες το βράδυ δώσει κανένα σημείο ζωής. Οι έρευνες για δεύτερη ημέρα διεκόπησαν με τη δύση του ηλίου και θα επαναρχίσουν για τρίτο 24ωρο από σήμερα νωρίς το πρωί.

Ο 54χρονος από το Ηράκλειο Κρήτης επισκέφθηκε προ τεσσάρων ημερών το νησί της Αλοννήσου μαζί με φιλικό του πρόσωπο, σύμφωνα με πληροφορίες. Και οι δύο φιλοξενούνταν σε σπίτι φίλων.

Προχθές το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού μετέβησαν πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος δηλώνοντας την εξαφάνιση του 54χρονου, ο οποίος έφυγε από το σπίτι, όπου φιλοξενούνταν, και δεν επέστρεψε. Για πολλές ώρες τον αναζητούσαν οι γνωστοί του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κινήθηκαν ανήσυχοι προς το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και ενημέρωσαν ότι χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο 54χρονος έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση νυχτερινές ώρες της περασμένης Τρίτης. Από τότε οι δικοί του άνθρωποι δεν τον αντίκρισαν ξανά. Αναζητώντας τον, υπήρξε μια αναφορά ατόμου ότι τον είδε να περπατά σε δασική θαμνώδη περιοχή, έξι περίπου χιλιόμετρα από την κατοικία φιλοξενίας του.

Προς εκείνο το σημείο επικεντρώθηκαν οι έρευνες αναζήτησης και συγκεκριμένα από τη Στενή Βάλα μέχρι την περιοχή Ισιώματα. Μετά τη δήλωση της εξαφάνισής του, η Αστυνομία έδωσε σήμα για συγκρότηση κλιμακίων, προκειμένου να αρχίσουν οι έρευνες.

Αστυνομικοί, πυροσβέστες και δασικοί υπάλληλοι «χτένισαν» και χθες την περιοχή, αλλά με αρνητικά αποτελέσματα μέχρι το βράδυ. Εκτός από τις έρευνες στην ξηρά, πάνω από τη συγκεκριμένη περιοχή πετούσε ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας αναζητώντας ίχνη του αγνοούμενου με θερμική κάμερα. Σήμερα είναι πιθανό στις έρευνες να συμμετάσχει ομάδα της ΕΜΑΚ με σκύλο.

Ο 54χρονος έχει ύψος 1,80μ, ελαφρύ γένι, ενώ την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε μπεζ παντελόνι, ανοιχτόχρωμο πουκάμισο και αθλητικά λευκά παπούτσια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου