ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προβολή της Σκιάθου στην Αγγλία

προβολή-της-σκιάθου-στην-αγγλία-660268

Kαμπάνια διαφήμισης του νησιού σε συνεργασία με την Jet2 και την Jet2 Holidays

Σημαντικό βήμα για την προβολή της Σκιάθου η καμπάνια συνδιαφήμισης με τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία τουρισμού του Ηνωμένου Βασιλείου, την Jet2 και την Jet2 Holidays, που αναμένεται να ενισχύσει την φήμη του νησιού στην βρετανική αγορά.

Η Σκιάθος πρωταγωνιστεί μέσα από μια καμπάνια προβολής, που άρχισε χθες και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου, με δεκάδες χιλιάδες αποδέκτες μέσα από τα δίκτυα της εταιρείας Jet2 και την Jet2 Holidays, και στοχευμένες δράσεις στις πόλεις Μπέφαστ, Μπέρνιχαμ, Μπρίστολ, Ιστ Μίντλαντς, Εδιμβούργο, Γλασκώβη, Ληντς, Λονδίνο, Νιούκασλ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στην καμπάνια ύψους 20.000 ευρώ που χρηματοδοτεί o Δήμος Σκιάθου, θα συμμετέχει και η μεγάλη εταιρεία τουρισμού του Ηνωμένου Βασιλείου, με το ποσό των 20.000 ευρώ.

«Είμαστε κατενθουσιασμένοι για την συνεργασία με το Δήμο Σκιάθου και υπερήφανοι που θα αναδείξουμε αυτό το υπέροχο νησί στο τουριστικό κοινό και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε η Janice Mather, Head of Airports and Tourism Organisations jet2 & jet2 holidays.

«Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει με την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σκιάθου και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, ειδικά σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη. Η συνεργασία με την jet2, του βασικού τροφοδότη της Σκιάθου για την αγορά της Μ. Βρετανίας, είναι στρατηγικής σημασίας», δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου