ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ταξίδι της Σκιάθου μέσα από λεύκωμα μέχρι Ελβετία

ταξίδι-της-σκιάθου-μέσα-από-λεύκωμα-μέ-5825

Στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα ταξιδέψουν οι φυσικές ομορφιές της Σκιάθου, μέσω του νέου, τρίγλωσσου λευκώματος του εκδοτικού οίκου της ξενόγλωσσης εφημερίδας Griechenland Zeitung, με φωτογραφίες από το νησί του Παπαδιαμάντη.

Η τρίγλωσση έκδοση με τίτλο «Kosmos Skiathos» περιλαμβάνει φωτογραφίες του Γερμανού Ζάιντελ Ντίτερ, ο οποίος είναι λάτρης της Σκιάθου και υπογράφει συγγραφικά αντίστοιχη έκδοση που προηγήθηκε και περιελάμβανε ποιήματα.

Η παραπάνω έκδοση, που θα προωθηθεί στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία, φιλοδοξεί να αναδείξει όλες τις άγνωστες πτυχές του νησιού των Βορείων Σποράδων, το οποίο είναι διεθνώς γνωστό για τις φυσικές του ομορφιές.

Ενδιαφέρον είναι παράλληλα το γεγονός ότι η συγκεκριμένη, γερμανόγλωσση εφημερίδα, έχει πραγματοποιήσει σειρά αφιερωμάτων για την περιοχή μας, τη χερσαία και νησιωτική Μαγνησία, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους όσοι επιθυμούν, να περιηγηθούν νοερά στις παραλίες, τα δάση, τα βουνά και την αρχιτεκτονική φυσιογνωμία των τουριστικών περιοχών.

Η εφημερίδα Griechenland Zeitung κυκλοφορεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και όπου ζουν γερμανόγλωσσοι, και κατά συνέπεια εκτιμάται ότι κάθε αφιέρωμα που έχει ως θέμα τη Μαγνησία, γίνεται αυτόματα πρεσβευτής τουριστικής προβολής σε όλο τον κόσμο.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου