ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Συνάντηση της αντιπεριφερειάρχη στο Δημαρχείο Σκιάθου για τα έργα

συνάντηση-της-αντιπεριφερειάρχη-στο-477125

Στο Δημαρχείο Σκιάθου βρέθηκε χθες η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη και είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Θ. Τζούμα, παρουσία του εντεταλμένου συμβούλου Βορείων Σποράδων Σ. Ζλατούδη και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η κ. Κολυνδρίνη ενημέρωσε τους παριστάμενους για τα έργα που είναι προγραμματισμένα να γίνουν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, για όσα είναι σε εξέλιξη, ενώ έγινε και αποτίμηση των έργων που ολοκληρώθηκαν, όπως είναι το νέο κτίριο του Κέντρου Υγείας Σκιάθου, το γήπεδο μπάσκετ Σκιάθου, η περιοχή Ξάνεμος όπου έγιναν εργασίες βελτίωσης της οδού από το αεροδρόμιο μέχρι την παραλία, οι κτιριακές υποδομές και ο αύλειος χώρος παιδικού σταθμού, όπου έγιναν παρεμβάσεις για τη βελτίωσή τους, η περιοχή Αγ. Τριάδα όπου έγιναν αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων και παιδικής χαράς.

Επίσης έχουν ολοκληρωθεί τα έργα αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης, βελτίωσης και στέγασης του παλαιού γηπέδου μπάσκετ στο χώρο του Δημοτικού σταδίου Σκιάθου, της διασύνδεσης υδρευτικών γεωτρήσεων Σκιάθου με δεξαμενή νερού ύδρευσης, της προμήθειας εξοπλισμού για το 2/θ ειδικό δημοτικό σχολείο Σκιάθου και για το τμήμα ένταξης Γυμνασίου Σκιάθου, η μελέτη έργων αντιπλημμυρικής προστασίας σε χειμάρρους της Σκιάθου και η συντήρηση της επαρχιακής οδού Σκιάθου-Κουκουναριών (Α΄φάση).

Η κ. Κολυνδρίνη παρακολούθησε την πορεία των εργασιών στα εν εξελίξει έργα, συνολικού προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ, όπως είναι μεταξύ άλλων, τα αντιπλημμυρικά έργα στις περιοχές Κουκουναριές, Τρούλος, Αγία Παρασκευή και Αχλαδιάς, το δίκτυο ύδρευσης, το δίκτυο αποχέτευσης στις περιοχές Πόρος, Τρούλος και Κουκουναριές, τα πεζοδρόμια στον επαρχιακό δρόμο, η βελτίωση του οδοστρώματος του επαρχιακού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου