ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στη Σκιάθο ο επικεφαλής της Jet 2

στη-σκιάθο-ο-επικεφαλής-της-jet-2-371323

Δυναμική η παρουσία της Jet 2 στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, με την κορυφαία βρετανική αεροπορική εταιρεία να διατηρεί, όπως όλα δείχνουν, το πτητικό της πρόγραμμα και το 2022.

Ενδεικτική των διαθέσεων της εταιρείας η επίσκεψη του ceo manager Στίβ Χέιπι την Πέμπτη στη Σκιάθο, προκειμένου να παρουσιάσει το ευρύ πεδίο δράσης της Jet 2 και τους στόχους της νέας σεζόν, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μπούρτζι.

Ο Στιβ Χέιπι μετέβη στη Σκιάθο με ιδιωτικό αεροσκάφος, προκειμένου να παρουσιάσει το πρόγραμμα για το 2022, που περιλαμβάνει το αεροδρόμιο της Σκιάθου και κατ’ επέκταση τα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Η βρετανική εταιρεία αναπτύσσει μεγάλο πεδίο δράσης με τον στόλο των αεροσκαφών που διαθέτει και ήδη από πέρυσι, που άνοιξε το πτητικό πρόγραμμα στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, πήραν ανάσα τα νησιά.

Η εταιρεία ήρθε για να μείνει, όπως όλα δείχνουν, με την παρουσία του Στιβ Χέιπι και στενών συνεργατών του στο νησί να υπογραμμίζει τις εξαιρετικά καλές προθέσεις που υπάρχουν και για τη νέα σεζόν.

Με δυνατή παρουσία στη Μεσόγειο και διαρκή ανοδική πορεία, η Jet 2 αποτελεί δυνατό παίκτη στη σκακιέρα των διεθνών αεροπορικών πτήσεων. Με την προσδοκία ότι το 2022 θα αποτελέσει σημαντικό βήμα για την επιστροφή στην καθημερινότητα, φορείς, επιχειρηματίες και κάτοικοι των νησιών ευελπιστούν ότι θα αυξηθεί το κύμα των Βρετανών τουριστών τη νέα θερινή σεζόν.

Φορείς και επαγγελματίες των νησιών παρευρέθηκαν στην παρουσίαση στο Μπούρτζι της Σκιάθου και παρακολούθησαν με προσοχή την ανάλυση του Στιβ Χέιπι στο έργο, τη δράση και τις προοπτικές της βρετανικής εταιρείας, που αποτελεί κομβικής σημασίας παράγοντα στον διεθνή τουριστικό χάρτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου