ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Τραγωδία στη Σκιάθο: Αφέθηκε ελεύθερος ο 83χρονος

τραγωδία-στη-σκιάθο-αφέθηκε-ελεύθερο-22402

Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε ο 83χρονος Αγγλος μετά την απολογία του στον ανακριτή Βόλου για το τραγικό δυστύχημα στη Σκιάθο, με θύμα τη σύζυγό του την περασμένη Πέμπτη.

Ο ηλικιωμένος επανέλαβε χθες ότι δεν είδε τη σύζυγό του, όταν συνέβη το μοιραίο και πως επρόκειτο για δυστύχημα χωρίς δόλο.

Ο ίδιος μοιράστηκε ολόκληρη ζωή με τη θανούσα. Ηταν μαζί της 62 ολόκληρα χρόνια, τα οποία κύλησαν όμορφα, χωρίς εντάσεις, με τους δύο να είναι πάντοτε αγαπημένοι.

Τα ίδια κατέθεσαν εξεταζόμενοι ο γαμπρός του, ο οποίος σημειωτέον ήταν αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού, και η κόρη του ηλικιωμένου, που είναι συντετριμμένοι.

Σε εκκρεμότητα παραμένει πλέον η εξέταση του ηλικιωμένου για τη διαπίστωση των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς η άνοια δεν είναι διαπιστωμένη με ιατρικά έγγραφα.

Η κηδεία της άτυχης 80χρονης, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητό του συζύγου της, θα τελεστεί τις επόμενες εβδομάδες στην Αγγλία, τον τόπο καταγωγής της

Δυστυχώς, οι διακοπές της οικογένειας, που διατηρεί εξοχικό σπίτι στο νησί του Παπαδιαμάντη, έληξαν με τον χειρότερο τρόπο.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου