ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Έκοψε την πίτα του το ΚΑΠΗ Σκοπέλου

έκοψε-την-πίτα-του-το-καπη-σκοπέλου-211381

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Σκοπέλου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Καφενείο, παρουσία του Δημάρχου Σταμάτη Περίσση, των Αντιδημάρχων Αριστείδη Βούλγαρη και Νικόλαο Βαφίνη, του προέδρου του Δ.Σ. Άγγελο Ξηντάρη, της Δημοτικής Συμβούλου Μαρίας Σάββα, του Τοπικού Συμβούλου Κωνσταντίνου Πολυχρονίου, του υπεύθυνου του Δημοτικού Καφενείου Μιχάλη Τζουβαράκο και αρκετών πολιτών.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Σκοπέλου αναφέρθηκε στα προβλήματα που αφορούν στην τρίτη ηλικία και κατέθεσε προτάσεις για την επίλυση τους, όπως είναι η αγορά πλωτού ασθενοφόρου, η επισκευή του κτιρίου του Κέντρου Υγείας, η στελέχωση και ο εξοπλισμός του Κέντρου Υγείας, η δημιουργία γηροκομείου, η καθιέρωση ετήσιων εκδρομών, ενώ αναφέρθηκε και στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των εκπροσώπων του ΚΑΠΗ. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους να έχουν μια καλή χρονιά.

Ανήμερα της μεγάλης εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, στο Δημοτικό Μοναστήρι της Αγίας Βαρβάρας στην Σκόπελο, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, τελέστηκε Θεία Λειτουργία στην οποία παραβρέθηκε πλήθος κόσμου. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκαν γλυκίσματα και η γιορτή ολοκληρώθηκε με ένα πλούσιο γεύμα από εδέσματα και μεζέδες που πρόσφεραν οι πιστοί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου