ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Η Σκόπελος στηρίζει τους πρόσφυγες

η-σκόπελος-στηρίζει-τους-πρόσφυγες-186513

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από το Σύλλογο Γυναικών Σκοπέλου

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης έχει αναλάβει ο Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος, που συμμετέχει στην πανελλήνια καμπάνια της Ο.Γ.Ε για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για πρόσφυγες και μετανάστες.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «οι πρόσφυγες καλούνται να επιβιώσουν κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, χωρίς μέτρα προστασίας και μέριμνας, ενώ διατρέχουν κίνδυνο για την ασφάλειά τους και από τα κυκλώματα δουλεμπορίας και σωματεμπορίας. Καλούμε τους εργαζόμενους, τα μέλη των λαϊκών οικογενειών να εκφράσουν με κάθε τρόπο την εργατική – λαϊκή αλληλεγγύη στους πρόσφυγες».

Στο πλαίσιο αυτό συγκεντρώνονται: Ζεστά μάλλινα ρούχα, μπουφάν, κάλτσες, εσώρουχα, κουβέρτες και παπούτσια, νερό, έτοιμες βρεφικές κρέμες σε γυάλινα βαζάκια, ατομικούς χυμούς, πάνες για μωρά, γάλατα εβαπορέ σε μικρή συσκευασία, κρουασάν, φρυγανιές, ξηρούς καρπούς, μπισκότα, κονσέρβες με έτοιμα φαγητά (όχι με χοιρινό κρέας), μωρομάντιλα, σερβιέτες, χαρτιά υγείας, οινόπνευμα, πλαστικά πιρούνια και κουτάλια, σαμπουάν, σαπούνια.

Τα είδη θα συγκεντρώνονται στο γραφείο του συλλόγου ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων (Ξενία), Τετάρτη απόγευμα από 5 έως 7 και Σάββατο πρωί από 11 έως 1.

Για όσους δεν εξυπηρετούνται κατά τις παραπάνω μέρες και ώρες να επικοινωνούν με την Εύη Ταλαδιανού στο τηλέφωνο 6974920014

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου