ΑΛΜΥΡΟΣ

Συνεδρίασε στον Αλμυρό η ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας

συνεδρίασε-στον-αλμυρό-η-ολομέλεια-το-878037

Έλαβε χώρα τη Δευτέρα 31.10.2022 στον Αλμυρό, ολομέλεια σε επίπεδο Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας. Η Οργάνωση Δήμου Αλμυρού συνεδρίασε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου που παραχώρησε ο Δήμος Αλμυρού, έπειτα από πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας σε συνεργασία με τη Συντονιστική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Αλμυρού. Η ολομέλεια πραγματοποιηθήκε παρουσία στελεχών της Ν.Ε., της Κ.Π.Ε. από τη Μαγνησία και πολιτευτών υποψηφίων Βουλευτών το 2019 του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας. Παρόντες ήταν και μέλη από διάφορα χωριά του Δήμου Αλμυρού.

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Νίκος Πολίτης, έλαβε το λόγο από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Παρίση Δημήτριο, που άνοιξε τη διαδικασία καλωσορίζοντας τους παριστάμενους. Έγινε μία αναλυτική εισήγηση για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ αλλά και ένας σύντομος απολογισμός για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της Νομαρχιακής Επιτροπής, όπως επίσης και για τις δράσεις και τις καμπάνιες του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής πανελλαδικά. Κατόπιν πραγματοποιήθηκαν τοποθετήσεις από μέλη της Τοπικής Οργάνωσης, από πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ και τον Δήμαρχο Αλμυρού.

Την συζήτηση έκλεισε ο Γραμματέας της Ν.Ε. με τη δέσμευση ότι ο Διάλογος θα συνεχιστεί. Στο σημείο αυτό προσκάλεσε τα μέλη της περιοχής να προγραμματίσουν δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο Αλμυρού σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Μαγνησίας. Όλοι συμφωνήσαμε στο γεγονός πως πρέπει να γίνει σοβαρή δουλειά σε κάθε χωριό και ιδιαίτερα στην παρουσίαση των θέσεων μας στους νέους. Το διακύβευμα της κάλπης των επερχόμενων εκλογών θα είναι Δημοκρατική Ανατροπή ή ανοχή στην αδικία και στην ασυδοσία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου