ΑΛΜΥΡΟΣ

Αποκαταστάθηκε σπασμένος αγωγός στον πεζόδρομο Ευξεινούπολης

αποκαταστάθηκε-σπασμένος-αγωγός-στο-802214

Πολύωρες προσπάθειες κατέβαλε χθες συνεργείο της ΔΕΥΑ Αλμυρού, προκειμένου να αποκατασταθεί σπασμένος κεντρικός αγωγός ύδρευσης στον πεζόδρομο Ευξεινούπολης. Για την αποκατάσταση της βλάβης, πραγματοποιήθηκε προσωρινή διακοπή νερού στις 8.30 το πρωί, για την οποία είχαν προηγουμένως ενημερωθεί σχετικά οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της συγκεκριμένης περιοχής.

Στο μεταξύ, η υδροδότηση αποκαταστάθηκε λίγη ώρα αργότερα, γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, «προκειμένου να μην αφήσουμε κανένα κάτοικο χωρίς νερό, ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο» όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, Ηλίας Δαλακούρας, με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ επεσήμανε ότι η διαδικασία αποκατάστασης της υδροδότησης πραγματοποιήθηκε, ενώ συνεχιζόταν οι εργασίες διευθέτησης της βλάβης του αγωγού.

Στο μεταξύ, στόχος της δημοτικής αρχής Αλμυρού είναι η σταδιακή αντικατάσταση του σωλήνων του δικτύου ύδρευσης με νέους, προκειμένου να εκλείψουν τα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω της παλαιότητας του δικτύου.

Ηδη έχει εκπονηθεί μελέτη, προκειμένου να ενταχθεί το έργο, ύψους 2,5 εκατομμυρίων περίπου στο νέο ΕΣΠΑ και να υλοποιηθεί, για να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων της Ευξεινούπολης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου