ΑΛΜΥΡΟΣ

Συνεργασία Δ. Κολυνδρίνη με το Τοπικό Συμβούλιο Ανάβρας

συνεργασία-δ-κολυνδρίνη-με-το-τοπικό-σ-766539

Την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ανάβρας, κ.κ. Κελάφας και Τσανής, όπου συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την Τοπική Κοινότητα Ανάβρας.

Η κ. Κολυνδρίνη ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Τοπικού Συμβουλίου για τα έργα που υλοποίησε και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Ανάβρα, όπως την κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου στο πλαίσιο του έργου άμεσες επεμβάσεις για την αποκατάσταση ζημιών, συνολικού προϋπολογισμού 800.000,00 ευρώ, εργασίες για την αποκατάσταση ζημιών σε όλο το οδικό δίκτυο από Μικροθήβες μέχρι Ανάβρα, προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ, τη μελέτη ΣΧΟΟΑΠ Κοινότητας Ανάβρας, προϋπολογισμού 132.827 ευρώ, κοπή χόρτων, καθαρισμός ρείθρων, παρεμβάσεις για τη συντήρηση του οδικού δικτύου, κ.λ.π.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, λόγω της καλής συνεργασίας που έχει όλα αυτά τα χρόνια η Περιφέρεια Θεσσαλίας με Τοπικά Συμβούλια και Δήμους και στο πλαίσιο των τακτικών επαφών της Αντιπεριφερειάρχη με ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σε δηλώσεις της ανέφερε «Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο της Ανάβρας και αυτό θα συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια. Συζητήσαμε θέματα που απασχολούν την Κοινότητα Ανάβρας και από κοινού αναζητούμε λύσεις σε θέματα και ζητήματα που απασχολούν το χωριό. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας επιδιώκουμε τις συνεργασίες και μόνο μέσα από αυτές θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε έργα χρήσιμα προς όφελος των πολιτών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου