ΑΛΜΥΡΟΣ

«Στον αυτόματο πιλότο βρίσκεται ο Δήμος Αλμυρού»

στον-αυτόματο-πιλότο-βρίσκεται-ο-δήμ-757507

«Ενας χρόνος μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής και ένατος συνολικά με τις δύο προηγούμενες δημοτικές θητείες της και ο δήμος Αλμυρού συνεχίζει να βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο, αφήνοντας τον χρόνο να τρέχει… χωρίς καμία παρέμβαση για τους πολίτες».

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή το μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Χρήστος Καραζούπης, κατηγορώντας τη δημοτική αρχή Αλμυρού για ανυπαρξία σε σχέση με την πεζοδρόμηση της πλατείας.

Ο κ. Καραζούπης εκφράζει τον προβληματισμό του πώς είναι δυνατόν «το χρόνιο αίτημα των πολιτών, το οποίο είχε τεθεί επίμονα και πολλές φορές εγγράφως με εκατοντάδες υπογραφές στις δημοτικές αρχές, όχι μόνο να μη γίνεται δεκτό αλλά και οι διοικούντες του δήμου να σφυρίζουν αδιάφορα».

«Το σύνολο των πολιτών αλλά και τοπικοί φορείς όπως η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης, η εστίαση οι επαγγελματοβιοτέχνες, η Αστυνομία, συναινούν στην αναγκαιότητα της πεζοδρόμησης.

Η σημερινή κατάσταση με δρόμους που θυμίζουν Αφγανιστάν, αυτοκίνητα και καυσαέρια με τους πολίτες όπως στο Κάιρο της Αιγύπτου, μας θυμίζει τριτοκοσμικές χώρες και εσείς κύριε δήμαρχε, αγρόν αγοράζετε… ή μάλλον δουλεύετε», σημειώνει.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρει: «Εκείνο επίσης που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και εμείς οι πολίτες σφυρίζουμε αδιάφορα μαζί με τη δημοτική αρχή, γιατί τέτοια αδιαφορία και ωχαδερφισμός, περιμένουμε να γίνει κάποιο ατύχημα και μετά να αντιδράσουμε… μήπως μας δίνουν και εμάς κάτι και πίνουμε… φοβόμαστε κάτι… έχουμε κάποιο συμφέρον… τι στο διάολο μας συμβαίνει…

Λοιπόν κύριε δήμαρχε για να τελειώνουμε, αφού είχες υποσχεθεί σ’ όλους τους φορείς και τους πολίτες την πεζοδρόμηση της πλατείας, κάντε το τώρα, προκειμένου να διευκολυνθούν και τα καταστήματα εστίασης αλλά το κυριότερο να έχουν μία ελεύθερη και περισσότερο ασφαλή κυκλοφορία οι συνδημότες μας αλλά και η πλατεία να γίνει ένας ασφαλής τόπος συγκεντρώσεων επισκεπτών και κατοίκων», καταλήγει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου