ΑΛΜΥΡΟΣ

Πρόσληψη πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στον Δήμο Αλμυρού

πρόσληψη-πτυχιούχων-φυσικής-αγωγής-σ-659260

Στην πρόσληψη δύο πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής θα προχωρήσει η δημοτική αρχή Αλμυρού για τη λειτουργία του προγράμματος άθλησης για όλους με ωριαία αποζημίωση για την περίοδο 2018 – 2019, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/07/2019 άνευ ειδικότητας.

Τα τυπικά προσόντα που θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι είναι να είναι πτυχιούχοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Π.Ε. άνευ ειδικότητας, να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα και να έχουν ηλικία έως 60 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς μαζί με την αίτηση δικαιολογητικά και συγκεκριμένα ένα βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ., μία υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή και μία φωτοτυπία του πτυχίου Φυσικής Αγωγής.

Ακόμη απαιτούνται φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας, βεβαίωση του Ο.Α.Ε.Δ. περί ανεργίας και έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία.

Στα δικαιολογητικά περιλαμβάνονται ακόμη έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολύτεκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και μεταξύ άλλων οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας κ.ά.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα κριτήρια επιλογής και τον καθορισμό κατάταξης των υποψηφίων υπάρχουν στο site του Δήμου Αλμυρού στη διεύθυνση www.almyros-city.gr. H προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως και 21/1.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που μπορούν να προμηθεύονται από το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αλμυρού, Βασ. Κωνσταντίνου117 Αλμυρός ΤΚ 37100, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, υπόψη κ. Μελαχροινάκη Ελένης, τηλ. επικοινωνίας 2422 3 50217 – 259.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου