ΑΛΜΥΡΟΣ

Σωλήνες φυσικού αερίου από τη ΔΕΠΑ στον Αλμυρό

σωλήνες-φυσικού-αερίου-από-τη-δεπα-στο-608366

Ξεκίνησαν οι εργασίες και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη

Αρχισαν οι εργασίες τοποθέτησης σωληνώσεων φυσικού αερίου από τη ΔΕΠΑ Θεσσαλίας σε κεντρικούς δρόμους του Αλμυρού.

Η αρχή έγινε την περασμένη Τετάρτη 18 Μαρτίου από συνεργεία εργολάβου της εταιρείας στους δρόμους, οι οποίοι είναι ήδη σκαμμένοι για το έργο της ανάπλασης της Πλατείας. Οι πρώτοι σωλήνες τοποθετήθηκαν επί της οδού της Βασιλέως Γεωργίου και τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν τα έργα και στις υπόλοιπες οδούς του κέντρου.

Σύμφωνα με τον εργοδηγό της εταιρείας που έχει αναλάβει τις εργασίες, Μιχάλη Κουβάτα «αρχίσαμε από τη Βασιλέως Γεωργίου και θα συνεχίσουμε στην Αργυροπούλου την Παρασκευή 20 Μαρτίου. Στη συνέχεια θα μπούμε στην Μυρμιδόνων και από τη νέα εβδομάδα θα αρχίσουμε περιμετρικά της πόλης. Ο κεντρικός σταθμός θα κατασκευαστεί κοντά στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια θα αρχίσουμε εργασίες ώστε να «κουμπώσουμε» το δίκτυο».

Ο δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Αρχισαν τα έργα τοποθέτησης των σωληνώσεων του φυσικού αερίου. Σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση που έχουμε από την εταιρεία, από την ερχόμενη Δευτέρα 23 Μαρτίου, θα μπορούν όσοι κάτοικοι της πόλης το επιθυμούν να κάνουν αιτήσεις στην εταιρεία για να συνδέονται με το δίκτυο».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες τοποθέτησης σωληνώσεων του φυσικού αερίου είναι ιδιαίτερα επιμελημένες, μιας και το πρωί ανοίγουν και τοποθετούν τις σωλήνες και μέχρι το απόγευμα της ίδιας ημέρας έχουν κλείσει το όρυγμα, όπως επισημαίνουν κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής του Αλμυρού.

Οι εργασίες άρχισαν μετά από αγαστή συνεργασία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αλμυρού και της ΔΕΠΑ Θεσσαλίας, προκειμένου να μη χρειαστεί να σκαφτεί εκ νέου το Κέντρο του Αλμυρού, μιας και αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για την ανάπλαση του Κέντρου της πόλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου