ΑΛΜΥΡΟΣ

Διαρρήκτες έψησαν και έστρωσαν τραπέζι…

διαρρήκτες-έψησαν-και-έστρωσαν-τραπέ-574700

Πεινασμένοι… διαρρήκτες τρύπωσαν σε εξοχικές κατοικίες στις Νηές. Σε σπίτια, τα οποία δεν κατοικούνται παρά μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, είχαν το χρόνο να παραβιάσουν εισόδους και παράθυρα, να ανακατώσουν όλα τα δωμάτια ψάχνοντας τη λεία τους, αλλά και να στήσουν τσιμπούσι…

Οι διαρρήξεις τριών κατοικιών της περιοχής έγιναν αντιληπτές χθες το πρωί. Ο ένας από τους ιδιοκτήτες επισκέφθηκε το δικό του χώρο και διαπίστωσε ότι «ποντικοί» είχαν τρυπώσει στο χώρο του. Σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού επικρατούσε το απόλυτο χάος. Είχαν φέρει τα πάνω – κάτω, είχαν αδειάσει ντουλάπια και συρτάρια και δεν είχαν αφήσει τίποτε στη θέση του.

Εκείνο που παρατήρησε ήταν το τραπέζι της κουζίνας, το οποίο είχε στρωθεί για κανονικό φαγοπότι. Παρέμειναν τόσο μέσα στο εξοχικό του οι διαρρήκτες, που περίμεναν το κρέας, το οποίοι είχαν βάλει στο φούρνο να ψηθεί! Το έβγαλαν και μαζί με άλλα τρόφιμα που βρήκαν στα ντουλάπια έφαγαν και έφυγαν, αφήνοντας και τα άπλυτα πιάτα…

Ο ιδιοκτήτης της εξοχικής κατοικίας διαπίστωσε ότι τουλάχιστον άλλα δύο σπίτια είχαν παραβιαστεί στην περιοχή, πιθανότατα από τα ίδια άτομα.

Κλοπή από αστικό λεωφορείο
Στο μεταξύ, μέχρι και λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ έγινε στόχος διαρρηκτών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το χρονικό διάστημα από 22:15 της περασμένης Δευτέρας έως τις 10:00 της Τρίτης στον Αλμυρό, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Μαγνησίας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό μία οθόνη αφής, η οποία χρησιμοποιείται για την ηλεκτρονική έκδοση των εισιτηρίων.

ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου