ΑΛΜΥΡΟΣ

Συνάντηση Δανάης Τζήκα – Δημ. Εσερίδη για τα προβλήματα

συνάντηση-δανάης-τζήκα-δημ-εσερίδη-γ-450559

Σε άριστο κλίμα συνεργασίας μίλησαν για τα έργα στο δήμο Αλμυρού

Το Δήμαρχο Αλμυρού κ. Δημήτριο Εσερίδη, επισκέφθηκε χθες η Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Δανάη Τζήκα – Κωστοπούλου. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και εκπρόσωπος της οργάνωσης των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αλμυρού. Μέσα σε άριστο κλίμα συνεργασίας, συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Καλλικρατικός Δήμος Αλμυρού και τα οποία είναι αυξημένα.

Αναφέρθηκαν σε όλα τα έργα που αφορούν το Δήμο Αλμυρού και στα οποία έχουν διακοπεί οι εργασίες λόγω της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης. Πιο συγκεκριμένα μίλησαν για την κατασκευή του έργου «Λιμνοδεξαμενή Ξηριά», «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Σούρπης & Αγίας Τριάδας», τη «Βιοκλιματική Αναβάθμιση της Πλατείας», τις αναπλάσεις στον Πτελεό, στη Σούρπη, στο Αχίλλειο και στον Αγιο Δημήτριο. Εκτενώς αναφέρθηκαν φυσικά και στο σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Αλμυρού και το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα. Ολοκληρώνοντας ο Δήμαρχος έθεσε ως φλέγον ζήτημα και τη σοβαρή έλλειψη προσωπικού που αντιμετωπίζει ο Δήμος και την αναγκαία στελέχωση αυτού με διάφορες ειδικότητες.

Ο Δήμαρχος ζήτησε από τη Βουλευτή, την ενεργό συμβολή της, ώστε να προωθήσει τα θέματα που αφορούν το Δήμο, στα αρμόδια κέντρα λήψης αποφάσεων.

Η Δανάη Τζήκα – Κωστοπούλου δεσμεύτηκε για τη βοήθειά της και για τη στήριξή της σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο και χρήζουν άμεσης επίλυσης. Εξάλλου η ίδια έχει αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την επαρχία του Αλμυρού αρκετές φορές.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την αμφότερη υπόσχεση συνεργασίας για την ανάπτυξη του τόπου και την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου