ΑΛΜΥΡΟΣ

Μίσθωση ακινήτου για υπαίθριο δημοτικό πάρκινγκ

μίσθωση-ακινήτου-για-υπαίθριο-δημοτι-153931

Μειοδοτικό διαγωνισμό προκήρυξε ο Δήμος Αλμυρού

Δημοπρασία προκήρυξε ο Δήμος Αλμυρού για τη μίσθωση ακινήτου ή όμορων ακινήτων, είτε ως μία ιδιοκτησία, είτε ως διαφορετικές συνεχόμενες όμορες ιδιοκτησίες, για να χρησιμοποιηθούν ως υπαίθριος δημοτικός χώρος στάθμευσης οχημάτων.

Το ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται εντός των ορίων του οικισμού Αλμυρός του ομώνυμου Δήμου και να έχει ενιαία έκταση ίση ή μεγαλύτερη των 1,5 στρεμμάτων. Στη δημοπρασία γίνονται δεκτά και περισσότερα του ενός και μικρότερης έκτασης όμορα ακίνητα.

Στην περίπτωση αυτή οι ιδιοκτήτες πρέπει να καταθέσουν και κοινή υπεύθυνη δήλωση με την οποία να δηλώνουν την πρόθεσή τους να εκμισθώσουν τα ακίνητά τους στον Δήμο Αλμυρού.

Ο Δήμος Αλμυρού ενδιαφέρεται να λειτουργεί το δημοτικό πάρκινγκ εντός των ορίων του οικισμού, σε ακτίνα έως 350 μέτρων από την περίμετρο της κεντρικής πλατείας της πόλης.

Επίσης, το ακίνητο να έχει πρόσοψη σε υφιστάμενο δημοτικό οδικό δίκτυο και άμεση πρόσβαση σε αυτό.

Ακόμη, θα πρέπει να πληροί τους εξής όρους:

  • Να έχει ενιαία και επίπεδη επιφάνεια, απαλλαγμένη από βλάστηση, πέτρες ή άλλα υλικά, να μην έχει κλίση σε ποσοστό μεγαλύτερο του 10% και η μορφολογία του να επιτρέπει τη προβλεπόμενη χρήση από επιβατικά οχήματα κάθε τύπου.
  • Να έχει ελεύθερο κτισμάτων και εγκαταστάσεων που εμποδίζουν την προβλεπόμενη χρήση ή μειώνουν την ωφέλιμη έκτασή του.
  • Να είναι ακαλλιέργητο ή να περιέχει δενδρώδεις καλλιέργειες σε αραιή φύτευση, έτσι ώστε να επιτρέπεται η άνετη κίνηση και η στάθμευση οχημάτων, προκειμένου να εξυπηρετείται ο σκοπός της μίσθωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν με την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 (ΦΕΚ 757) με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής ότι έλαβαν γνώση των όρων της διακήρυξης τους οποίους αποδέχονται πλήρως και ανεπιφυλάκτως.

Ακόμη, θα πρέπει να υποβάλουν δημοτική ενημερότητα από τον Δήμο Αλμυρού και από τη ΔΕΥΑΑΛ, περί μη οφειλής ή βεβαίωση ρύθμισης αυτής, που να ισχύει κατά την ημέρα του διαγωνισμού, φορολογική ενημερότητα, πιστοποιητικά – βεβαιώσεις του ακινήτου στο υποθηκοφυλακείο,

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται στα 4 έτη. Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται στα γραφεία του Δημοτικού Καταστήματος Αλμυρού, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, (Γραφείο Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων) και στο τηλέφωνο 2422350219.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου