ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη Ευθ. Ζιγγιρίδη στο Σωματείο Εργαζομένων στην ΑΓΕΤ

επίσκεψη-ευθ-ζιγγιρίδη-στο-σωματείο-ε-999728

Στα πλαίσια της περιοδείας του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου και προέδρου του του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» κ. Ευθύμιου Ζιγγιρίδη σε βιομηχανίες της Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε Συνάντηση Δικτύωσης» με το Σωματείο Εργαζομένων της ΑΓΕΤ. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Ζυγούρης Νικόλαος-Πρόεδρος του Δ.Σ., Βαΐτσης Δημήτριος-Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ.

Ο πρόεδρος του σωματείου κ Ζυγούρης παρουσίασε τα προβλήματα των εργαζομένων και επισήμανε τρόπους συνεργασίας του σωματείου με την τοπική αυτοδιοίκηση για το κοινό καλό των εργαζομένων και της ευρύτερης περιοχής της κοινότητας όπου στεγάζεται η επιχείρηση. Ο Ευθύμιος Ζιγγιρίδης έδωσε έμφαση στη δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων με δράσεις οι οποίες θα έχουν ως σκοπό την υποστήριξη των οικογενειών των εργαζομένων στο γονεϊκό τους ρόλο. Ο κ Ζιγγιρίδης με την ιδιότητα του ως επιχειρηματίας υποσχέθηκε να σταθεί δίπλα στις ανάγκες του σωματείου προκειμένου να διευκολύνει το κοινωνικό έργο του σωματείου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι κ.κ. Δημήτριος Βαίτσης Γεν Γραμματέας, Μπάντζιος Ανέστης Ταμίας και Μαμουρέλης Βάιος Εφορος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου