ΤΟΠΙΚΑ

Αναγγελία παγετού για αμυγδαλιές, ροδακινιές σε Βόλο, Σέσκλο, Διμήνι

αναγγελία-παγετού-για-αμυγδαλιές-ροδ-99916

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι παραγωγοί

Aπό τους ανταποκριτές ΕΛΓΑ Βόλου, Διμηνίου και Σέσκλου ανακοινώθηκε πως έχει γίνει αναγγελία παγετού για αμυγδαλιές, ροδακινιές με ημερομηνία 13/3/2022.

Καλούνται όσοι παραγωγοί έχουν υποστεί ζημιά να προσέλθουν στα κατά τόπους γραφεία, μέχρι και την 28η Μαρτίου 2022, να προβούν σε σχετικές δηλώσεις με τα εξής δικαιολογητικά: Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, βιβλιάριο Τράπεζας, έντυπο ΟΣΔΕ (προαιρετικά).

Τα τέλη ζημιάς είναι 0,10 ευρώ ανά δέντρο, με την παράκληση η καταβολή να γίνεται μέσω e-banking, όπου αυτό είναι εφικτό.

Για τις Δημοτικές Κοινότητες Βόλου και Διμηνίου οι δηλώσεις θα γίνονται καθημερινά στο πρώην δημαρχείο Διμηνίου από 08:00 έως 14:30.

Για την Τοπική Κοινότητα Σέσκλου οι δηλώσεις θα γίνονται αποδεκτές κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στο Γραφείο Σέσκλου, καθώς και την καταληκτική ημέρα των δηλώσεων, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 από τις 08.00 έως τις 13.30, αφού προηγουμένως υπάρξει τηλεφωνική συνεννόηση για την αποφυγή συνωστισμού και άσκοπης αναμονής.

Κατόπιν συνεννόησης με τον ανταποκριτή, θα υπάρξει η δυνατότητα υποβολής των δηλώσεων σε άλλες μέρες και ώρες, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι χωρίς άσκοπες αναμονές.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 91349.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου