ΤΟΠΙΚΑ

Ημερίδα της Ιεράς Συνόδου στον Βόλο για την ταυτότητα φύλου

ημερίδα-της-ιεράς-συνόδου-στον-βόλο-γι-99797

Ημερίδα εκπροσώπων Ιερών Μητροπόλεων διοργανώνει η Ειδική Συνοδική Επιτροπή Γάμου, Οικογένειας, Προστασίας του Παιδιού και Δημογραφικού προβλήματος της Ιεράς Συνόδου στον Βόλο, με θέμα «Ταυτότητα φύλου, απαντήσεις σε ερωτήματα».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, την Τρίτη 6 Μαρτίου, στις 10π.μ., αφορά Κληρικούς – εκπροσώπους Ιερών Μητροπόλεων και θα εξελιχθεί κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

10π.μ. Αγιασμός από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, ο οποίος θα χαιρετίσει την Ημερίδα

Χαιρετισμός του Σεβ. Μητροπολίτου Σισανίου & Σιατίστης κ. Παύλου, Προέδρου της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής

Μήνυμα του Μακ. Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄.

Θα ακολουθήσει η ομιλία του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, με θέμα «Ταυτότητα φύλου, απαντήσει σε ερωτήματα»

Θα ακολουθήσει συζήτηση επί της εισήγησης, η ανακοίνωση των πορισμάτων και η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με γεύμα για όλους τους συμμετέχοντες.

Ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο

Επιπλέον, η Μητρόπολη Δημητριάδος διοργανώνει την Τρίτη 6 Μαρτίου, στις 6μ.μ., στο Πν. Κέντρο (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή), ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για το επίκαιρο και φλέγον ζήτημα της Ταυτότητας Φύλου.

Ομιλητής θα είναι ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα «Η Εκκλησία και η παρακαταθήκη του φύλου».

Σημειώνεται πως, ο κ. Νικόλαος, κορυφαίος επιστήμονας και χαρισματικός ομιλητής, θα ενημερώσει τους πολίτες για τις πολλές διαστάσεις αυτού του ζητήματος, που ανατρέπει τα πλέον αυτονόητα και εγείρει όχι μόνο κοινωνικά, αλλά και πνευματικά ερωτήματα.

Ο Σεβασμιώτατος θα μιλήσει για την αξία του φύλου, ως παρακαταθήκη σωτηρίας του ανθρώπου και αφού αναφερθεί σε στοιχεία ανομίας, θα θίξει το θέμα της σεξουαλικότητας και της κατάχρησης φύλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου