ΤΟΠΙΚΑ

Δίπλα στις πλημμυροπαθείς οικογένειες στρατιωτικών ο Σ.Α.Σ.Μ.Υ.

δίπλα-στις-πλημμυροπαθείς-οικογένει-997014

Διανομή βοήθειας σε 100 πλημμυροπαθείς οικογένειες στρατιωτικών στη Θεσσαλία ολοκλήρωσε ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μόνιμων Υπαξιωματικών (Σ.Α.Σ.Μ.Υ).

Κάνοντας πράξη τις προθέσεις του και αφού συγκέντρωσε μέσω τηλεφώνου και email αιτήσεις για βοήθεια, ο Σ.Α.Σ.Μ. Υ προέβη σε διανομή των ειδών που είχε εξασφαλίσει «πόρτα – πόρτα».

«Με τις μικρές δυνάμεις που διαθέτουμε προσπαθήσαμε να ζεστάνουμε τις καρδίες των πληγέντων συναδέλφων μας. Τα 100 πακέτα καινούργιων κλινοσκεπασμάτων (παπλώματα διπλά – ημίδιπλα , σεντόνια διπλά- ημίδιπλα καθώς και μερικά παιδικά παπλώματα & κουβέρτες) αποτελούν έναν κόκκο στην άμμο της καταστροφής που αντικρίσαμε στις πλημμυρισμένες περιοχές.

Η βοήθειά μας χορηγήθηκε με προτεραιότητα τη σειρά καταγραφής αίτησης και δόθηκε σε οικογένειες συναδέλφων στρατιωτικών που επλήγησαν του «Στρατού Ξηράς», της «Πολεμικής Αεροπορίας», της «Ελληνικής Αστυνομίας και του «Πυροσβεστικού Σώματος», που ήρθαν σε επαφή μαζί μας μετά τη δημοσιοποίηση των προθέσεων μας. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε το εγχείρημα ενόψει του δύσκολου χειμώνα που έρχεται», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Σ.Α.Σ.Μ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου