ΤΟΠΙΚΑ

Σύλληψη 4 ατόμων σε Βόλο και Παλαμά, για απόπειρα κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

σύλληψη-4-ατόμων-σε-βόλο-και-παλαμά-για-992576

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων, προχώρησε σήμερα το πρωί η Αστυνομία στον Βόλο και στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων για την αποτροπή έκνομων ενεργειών σε βάρος πολιτών που επλήγησαν λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας «Daniel».

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου τρία άτομα και συγκεκριμένα 2 ημεδαποί άνδρες και 1 αλλοδαπή γυναίκα, οι οποίοι μετέβησαν με Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο σε εγκαταλελειμμένη οικία της πόλης του Βόλου, όπου αφού διέρρηξαν την κεντρική της είσοδο, εισήλθαν στο εσωτερικό με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα. Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε να κινείται με Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο στις πληγείσες περιοχές και σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του εν λόγω οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 μαχαίρι και διάφορα εργαλεία (1 λειτουργικός φακός, 1 σκύλα – προκοβγάλτης, 1 φορητός ηλεκτρικός τροχός, 1 φορητό ηλεκτρικό δραπανοκατσάβιδο, 1 φορητό ηλεκτρικό κατσαβίδι και 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Τέλος, επισημαίνεται ότι καθ’ όλο το 24ωρο από τους αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας διενεργούνται με αμείωτη ένταση περιπολίες για την προστασία των ιδιοκτησιών στις πληγείσες περιοχές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου