ΤΟΠΙΚΑ

Xάθηκε… στις λάσπες κάθε ελπίδα για το ζευγάρι Αυστριακών

xάθηκε-στις-λάσπες-κάθε-ελπίδα-για-το-992057

Στον Βόλο επιστρέφουν οι γονείς των νεόνυμφων από την Αυστρία, για να δώσουν DNA – Oι εκτιμήσεις των αρχών για τη δραματική εξέλιξη

Οι ελπίδες για να βρεθούν ζωντανοί ο Φιλίπ και η Μικαέλα χάθηκαν μέσα στον βούρκο και τις λάσπες… του Νοτίου Πηλίου.

Όπως έγραψε από την περασμένη Κυριακή ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ όλα οδηγούν στην εκτίμηση ότι το ζευγάρι δεν πρόκειται να βρεθεί ζωντανό. Ήδη για την 35χρονη Μικαέλα άλλωστε μετά τον εντοπισμό της σορού γυναίκες στη Λύρη Προμυρίου έχει κινηθεί η διαδικασία αναγνώρισης και ταυτοποίησης των στοιχείων της μέσα DNA.

Oι συγγενείς της 35χρονης επιστρέφουν στη Μαγνησία, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνοδεύονται από συγγενείς και του Φιλίπ, οι οποίοι σοκαρισμένοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας που χτύπησε την οικογένειά τους.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγγενείς του ζευγαριού και περίπου 30 καλεσμένοι τους που μετά τον γάμο είχαν παραμείνει στην περιοχή του Νοτίου Πηλίου συνδυάζοντας και τις διακοπές τους, αναχώρησαν σταδιακά από την προηγούμενη Κυριακή μέχρι και την Τρίτη όταν άρχισε να «λυσσομανάει» η ακραία κακοκαιρία.

Μολονότι προέτρεψαν τους νεόνυμφους να φύγουν δεν το έπραξαν, πιστεύοντας ότι το φαινόμενο θα κοπάσει.

Αυτό δεν έγινε όμως. Η εξοχική κατοικία που διέμεναν παρασύρθηκε από το ρέμα. Το σπίτι βρέθηκε στο κενό… παρασύροντας το ζευγάρι στον όλεθρο πλημμύρας και λάσπης.

Το ορμητικό ποτάμι που είχε δημιουργηθεί είχε κυριολεκτικά σηκώσει και παρασύρει από τα θεμέλια δύο από τα μικρά σπιτάκια. Όλοι όσοι έφτασαν από τις αρχές στην περιοχή εύχονταν να έχει μπορέσει το ζευγάρι να βγει και να έχει βρει καταφύγιο προς κάποιο πιο ασφαλές σημείο.

Οι ελπίδες εξανεμίστηκαν ουσιαστικά από την περασμένη Παρασκευή, όταν το εντοπίστηκε η σορός μιας γυναίκας, μη αναγνωρίσιμης, σε παραλία δέκα χιλιόμετρα από τα Ποτιστικά στην παραλία «Θεολόγης» στη Λύρη Προμυρίου. Η οικογένεια της Μικαέλα ενημερώθηκε από τις Aρχές και ξεκίνησαν να οργανώνουν το δύσκολο ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα για να δώσουν DNA. Μαζί τους είναι συγγενείς και του Φιλίπ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου