ΤΟΠΙΚΑ

«Ανανδρη επίθεση», καταγγέλλει η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας

ανανδρη-επίθεση-καταγγέλλει-η-ενωσ-98794

Ανανδρη, φασιστική και θρασύδειλη χαρακτηρίζει η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας την επίθεση που δέχτηκε το καθ’ όλα φιλήσυχο, όπως αναφέρει, και ιστορικό Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου.

«Οι αστυνομικοί του ως άνω τμήματος με σεβασμό και πλήρη συναίσθηση του λειτουργήματος που επιτελούν με τα οχήματα αυτά περιπολούσαν διαρκώς τα ιστορικά χωριά του Πηλίου, τα οποία αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών και επισκεπτών, εξασφαλίζοντας την ομαλή μετάβαση αυτών σε δύσβατους δρόμους και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν την τελευταία χρονική περίοδο.

Ωστόσο, κάποια αρρωστημένα μυαλά, άριστα κατευθυνόμενα και υποκινούμενα, θεώρησαν το μικρό αυτό περιφερειακό τμήμα στόχο, εξωτερικεύοντας τα δολοφονικά τους ένστικτα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Προς την κατεύθυνση αυτή, η Ενωση δηλώνει αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στους εκεί υπηρετούντες συναδέλφους της.

Καταδικάζοντας την ενέργεια αυτή, σημειώνει πως «καμία τέτοια άνανδρη πράξη δε θα μετατρέψει τα τμήματα της περιφέρειας σε φρούρια, αλλά θα παραμείνουν εύκολα προσβάσιμα και προσιτά για τους πολίτες των γύρω χωριών, η πλειονότητα των οποίων αποτελείται από ανθρώπους μεγάλης ηλικίας που καθημερινά εξυπηρετούνται από αυτά».

«Η ως άνω ενέργεια δεν κάμπτει σε καμία περίπτωση το ηθικό μας, σίγουρα θα πλήξει για σύντομο χρονικό διάστημα την αστυνόμευση του Πηλίου πλην όμως με την αμέριστη συμπαράσταση των κατοίκων θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ενωμένοι και δυνατοί», προσθέτει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου