ΤΟΠΙΚΑ

Νεκρός 53χρονος στο διαμέρισμά του – Τον βρήκαν έξι μέρες μετά

νεκρός-53χρονος-στο-διαμέρισμά-του-το-987873

53χρονος «έφυγε» προδομένος από την καρδιά του, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστική – Ο θάνατός του επήλθε έξι μέρες πριν

Αδοξο τέλος επιφύλαξε η μοίρα σε έναν 53χρονο Βολιώτη, που εντοπίστηκε νεκρός από συγγενείς του μέσα στο σπίτι του, με τον θάνατό του να έχει επέλθει τουλάχιστον έξι μέρες πριν.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές τον άτυχο άνδρα αναζητούσαν οι συγγενείς του τις τελευταίες μέρες, όμως δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. Αρχικά το μυαλό τους δεν πήγε στο κακό. Όμως, όταν συνέχιζε να μην ανταποκρίνεται στις κλήσεις τους, έσπευσαν στο διαμέρισμά του, αφού πρώτα κάλεσαν την Αστυνομία.

Το σπίτι ανοίχτηκε και όλοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα. Ο άτυχος άνδρας κείτονταν νεκρός στην κουζίνα του σπιτιού του, ενώ η δυσοσμία ήταν έντονη, γεγονός που μαρτυρούσε ότι ο θάνατός του είχε επέλθει μέρες πριν.

Στο διαμέρισμα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατο του 53χρονου, ενώ στη συνέχεια δόθηκε εντολή η σορός του να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βόλου, προκειμένου να γίνει νεκροψία- νεκροτομή.

Η Αστυνομία εξαρχής απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ζήτησε να γίνει άμεσα η ιατροδικαστική εξέταση.

Καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι ο θάνατος του 53χρονου επήλθε από ανακοπή καρδιάς.

Απαρηγόρητοι οι δικοί του άνθρωποι τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, θρηνώντας για το άδοξο τέλος του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου