ΤΟΠΙΚΑ

Τέσσερις συλλήψεις έδωσαν οι έλεγχοι της ΓΕΠΑΔ

τέσσερις-συλλήψεις-έδωσαν-οι-έλεγχοι-986828

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έλεγχοι της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών στις θεσσαλικές πόλεις.

Μόλις τις τελευταίες ημέρες οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη συνολικά 15 ατόμων στις θεσσαλικές πόλεις για 13 διαφορετικές περιπτώσεις.

Στη Μαγνησία ειδικότερα, συνελήφθη στις 19 Αυγούστου άνδρας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 1,59 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Ακόμη, την Παρασκευή τα ξημερώματα, αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου συνέλαβαν ημεδαπό καθότι σε γενόμενο έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 2,56 γραμμαρίων.

Αντίστοιχοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν και στις Σποράδες με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου να προχωρούν στη σύλληψη δύο αλλοδαπών καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης ενός γραμμαρίου και αυτοσχέδιο τσιγάρο στην πρώτη περίπτωση και ποσότητα κάνναβης βάρους 3,8 γραμμαρίων στη δεύτερη.

Η καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών παραμένει σταθερά μεταξύ των προτεραιοτήτων των αστυνομικών δράσεων που λαμβάνουν χώρα σε όλη τη Θεσσαλία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου