ΤΟΠΙΚΑ

Αιτήσεις για φοίτηση στην ΑΣΠΑΙΤΕ

αιτήσεις-για-φοίτηση-στην-ασπαιτε-986741

Λήγει σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου και ώρα 19:00 η διαδικασία υποβολής αιτήσεων με σκοπό τη φοίτηση για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) και στο Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ).

Επισημαίνεται ότι στο ΕΠΠΑΙΚ του Βόλου, το δεύτερο σε αριθμό σπουδαστών στην Ελλάδα μετά από εκείνο της Αθήνας, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 θα εισαχθούν 320 σπουδαστές, πράγμα το οποίο σημαίνει αυξημένες πιθανότητες επιλογής των σπουδαστών σε σχέση με άλλα ακαδημαϊκά έτη.

Η υποβολή αιτήσεων πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr και βάσει των σχετικών οδηγιών στην ίδια ιστοσελίδα.

Η εισαγωγή των σπουδαστών στο ΕΠΠΑΙΚ για το έτος 2023-2024 θα γίνει με δημόσια, ανοικτή προς το κοινό, ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη 30 Αυγούστου και ώρα 12:00 στις εγκαταστάσεις της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες, πριν την υποβολή της αίτησής τους, είναι απαραίτητο να ενημερωθούν επακριβώς και πλήρως για τα προγράμματα από τις Πλατφόρμες Υποβολής Δικαιολογητικών Ετήσιου ΕΠΠΑΙΚ 2023-24 και ΠΕΣΥΠ 2023-24, οι οποίες είναι αναρτημένες στο διαδικτυακό τόπο της ΑΣΠΑΙΤΕ (www.aspete.gr) καθώς και από τα υπόλοιπα σχετικά αναρτημένα έγγραφα όπως οι Κανονισμοί Σπουδών του ΕΠΠΑΙΚ και του ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου