ΤΟΠΙΚΑ

Κολάζ για την περιβαλλοντική καταστροφή από τις πυρκαγιές κατασκεύασαν ωφελούμενοι του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς

κολάζ-για-την-περιβαλλοντική-καταστρ-986218

Κολάζ, αποτελούμενο από ζωγραφιές και φωτογραφίες, κατασκεύασαν ωφελούμενοι του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς, επηρεασμένοι από τις εικόνες περιβαλλοντικής καταστροφής που έχουν προκληθεί από τις επαναλαμβανόμενες πυρκαγιές.

Στο κολάζ, αποτύπωσαν τα συναισθήματά τους για τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε πολλά σημεία της χώρας. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της δομής είναι και οι διαφόρων ειδών χειροτεχνικές κατασκευές, προκειμένου τα μέλη της να απασχολούνται δημιουργικά, να ενδυναμώνονται νοητικά και κινητικά.

Το Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς είναι δομή της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, που με συνεχή στήριξη της προέδρου κας Χάλαρη Σοφίας φιλοξενούν άτομα 3ης και 4ης ηλικίας, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Η δομή είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ – ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ».

Το Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς παρέχει δωρεάν (πρωτοβάθμια νοσηλευτική φροντίδα, φυσικοθεραπεία, ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, μετακίνηση των ωφελουμένων από και προς την οικία τους) και αποτελούν στήριγμα στα μέλη της δομής και στους φροντιστές τους. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς στο τηλέφωνο: 2428091040, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07:00-15:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου