ΤΟΠΙΚΑ

Νίκος Παππάς: Επιτακτική ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει δυνατότερος από τις εσωκομματικές εκλογές

νίκος-παππάς-επιτακτική-ανάγκη-ο-συρι-986029

Με φίλους και μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ συναντήθηκε πριν από λίγη ώρα ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για τη διαδοχή νέου προέδρου στο κόμμα της Κουμουνδούρου, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια να διεκδικήσει με δυναμική την επάνοδο σε τροχιά εξουσίας.

Οπως είπε, η διαδικασία της 10ης Σεπτεμβρίου είναι μία διαδικασία που αφορά, πρωτίστως, την κοινωνία και θα πρέπει με συντροφικότητα, ειλικρίνεια και αλληλεγγύη να κατατεθούν οι διαφορετικές προσεγγίσεις.

«Οσο αποκρουστικό θα είναι να υψωθούν οι τόνοι, να υπάρξουν χτυπήματα κάτω από τη μέση, να υπάρξουν άδικες επιθέσεις, πράγμα που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, το ελπίζω και το εγγυόμαστε όλοι μαζί, άλλο τόσο αποκαρδιωτικό όμως θα είναι να κρυφτούν οι διαφορετικές προσεγγίσεις και οι διαφωνίες «κάτω από το χαλί». Σε αυτήν την περίπτωση θα έχουμε δώσει ένα μήνυμα ότι επιθυμούμε μία εσωτερική διευθέτηση θέσεων και όχι μεγάλες στρατηγικές επιλογές για τις ανάγκες της κοινωνίας» τόνισε ο κ. Παππάς.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αναφέροντας μάλιστα ότι οι πρακτικές του έχουν φέρει τη διάλυση του επιτελικού κράτους.

«Οι φωτιές καταστρέφουν εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα, κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και δυστυχώς σταματάνε στη θάλασσα. Είναι απόλυτη ανάγκη να χτίζουμε τη δυνατή αξιωματική αντιπολίτευση. Τίποτα λιγότερο δεν μας αξίζει, τίποτα λιγότερο δεν περιμένει ο αριστερός προοδευτικός κόσμος από εμάς. Δεν θα κάνουμε καμία αναδίπλωση. Θα εφαρμόσουμε όσα έχουμε ορίσει ως δική μας ταυτότητα και θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί» εξήγησε.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Παππά

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου