ΤΟΠΙΚΑ

Στη Γιορτή Αμυγδάλου στις Μικροθήβες ο Αργύρης Κοπάνας

στη-γιορτή-αμυγδάλου-στις-μικροθήβες-985415

Τον δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, εκπροσώπησε στις Μικροθήβες ο αντιδήμαρχος Βόλου, Αργύρης Κοπάνας, στην Γιορτή Αμυγδάλου.

Στον χαιρετισμό του, ο Αργύρης Κοπάνας, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι: «Η Γιορτή Αμυγδάλου έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός. Ο Δήμος Βόλου στηρίζει έμπρακτα αυτή την Γιορτή, η οποία αναδεικνύει την ποιότητα του αμυγδάλου, που παράγεται στον τόπο μας και στην ευρύτερη περιοχή των Μικροθηβών. Είμαστε υπερήφανοι για τους παραγωγούς μας, είμαστε υπερήφανοι για τα προϊόντα μας. Μέσα από τις γιορτές σφυρηλατείται ακόμη περισσότερο η ενότητα του λαού μας. Η ενότητα είναι πολύ σημαντική γιατί όπως είδαμε και στις τελευταίες πυρκαγιές, που έπληξαν περιοχές του Δήμου μας, μέσα από την ενότητα αναδύθηκε και εκδηλώθηκε ένα τεράστιο κύμα προσφοράς και συμπαράστασης στους πληγέντες. Και έτσι θα συνεχίσουμε, με ενότητα και αλληλεγγύη». Τέλος, ο κ. Κοπάνας ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, το τοπικό συμβούλιο και τον πολιτιστικό σύλλογο «Φθιώτιδες Θήβες.

Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία με την συμμετοχή πλήθους κόσμου, που είχε την ευκαιρία να απολαύσει γευστικές δημιουργίες με αμύγδαλα, που ετοίμασαν οι γυναίκες του χωριού και το ΙΕΚ του Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου