ΤΟΠΙΚΑ

Ορκίστηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία έξι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

ορκίστηκαν-και-ανέλαβαν-υπηρεσία-έξι-983304

Ορκίστηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία οι πρώτοι έξι από τους 35 διορισθέντες εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Η Ορκωμοσία έγινε ενώπιον του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Δρ Σωκράτη Σαβελίδη και της Προϊσταμένης Εκπαιδευτικών Θεμάτων Ρηγούς Φασουράκη.

Με τεταμένο το χέρι προς το Ιερό Ευαγγέλιο, ορκίστηκαν να φυλάττουν πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνουν τιμίως και ευσυνειδήτως το καθήκον τους.

Προηγουμένως, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τους καλωσόρισε στο πλευρό των δύο χιλιάδων, περίπου, εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και τους κατεύθυνε ώστε να αξιοποιήσουν όλες τους τις δυνάμεις, τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό τους στην υπηρεσία του ανθρώπου, μεταλαμπαδεύοντας αυτές τις γνώσεις, αλλά και την παιδεία τους στους μαθητές τους και στην κοινωνία γενικότερα. Οι έξι πρώτοι εκπαιδευτικοί είναι:

ΒΑΪΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ04.04 – Βιολόγων

ΚΟΛΤΣΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ89.01 – Καλλιτεχνικών σπουδών

ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ80 – Οικονομολόγων

ΝΤΟΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ04.02 – Χημικών

ΠΑΛΛΑ ΔΟΜΝΙΚΗ ΠΕ03 – Μαθηματικών

ΛΑΣΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΕ08 – Καλλιτεχνικών

Επισημαίνεται ότι ακολούθησαν νέες ορκωμοσίες σήμερα, Παρασκευή 18 Αυγούστου, ενώ ακολουθούν νέες την Τρίτη 22 Αυγούστου και την Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 14:00 το μεσημέρι. Η επίσημη εκδήλωση υποδοχής τους θα πραγματοποιηθεί από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 12:30 στον 8ο όροφο του πύργου «Άνθιμος Γαζής» της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας με την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου