ΤΟΠΙΚΑ

ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας για Βίκυ Τσεκούρα: «Οποιο στέλεχος δεν ακολουθεί τις αποφάσεις του κόμματος, ακολουθεί προσωπική στρατηγική»

πασοκ-μαγνησίας-για-βίκυ-τσεκούρα-οπ-983234

Ανακοίνωση- βολή προς την Βίκυ Τσεκούρα εξέδωσε η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας, μετά την απόφαση της πρώτης να κατέλθει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου στο πλευρό του νυν δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου κόντρα στη στήριξη του κόμματος που είχε, από καιρό, ανακοινώσει.

«Tο ΠAΣOK -ΚΙΝΑΛ, μέσα από δημοκρατική διαδικασία με τα μέλη του έχει ανακοινώσει, εδώ και αρκετό διάστημα, τη στήριξη του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Βόλου στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Συμμαχία για το Βόλο» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Νίκο Παπαπέτρο. Επίσης, με απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής Αυτοδιοίκησης και του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής έχει ανακοινωθεί η στήριξη του συνδυασμού «Πρωτοβουλία» του κ. Κουρέτα Δημήτρη για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Όποιο στέλεχος δεν ακολουθεί αυτές τις δημοκρατικές αποφάσεις, προφανέστατα ακολουθεί προσωπική στρατηγική και δεν εκφράζει το κίνημα μας συλλογικά. Η στάση αυτή θα κριθεί από τα αρμόδια όργανα του Κινήματος, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων θεσμικών διαδικασιών.

Με την ευκαιρία τονίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχει ως αντίπαλο τη ΝΔ και τις επιλογές της στο Δήμο Βόλου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Δε μπορούμε να έχουμε ως Κίνημα κανένα κοινό σημείο με περιπτώσεις όπως αυτή του νυν Δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, ειδικά τώρα που έχει την πλήρη στήριξη της ΝΔ, δια της πλήρους αφωνίας και αποδοχής των τραγελαφικών καταστάσεων που επικρατούν στο Δήμο Βόλου, τις αήθεις και υβριστικές επιθέσεις εναντίον υπηρεσιακών στελεχών, αλλά και πολιτικών αντιπάλων» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου