ΤΟΠΙΚΑ

ΚΙΝ.ΑΛ. Μαγνησίας: Πλήρως αποκαλυπτικές οι εξαγγελίες Μητσοτάκη

κιν-αλ-μαγνησίας-πλήρως-αποκαλυπτικέ-98076

Σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει:

«Η εξειδίκευση των εξαγγελιών του κ. Μητσοτάκη, από τον Υπουργό Εργασίας (??) ήταν πλήρως αποκαλυπτική. Το κυβερνητικό πρόγραμμα επιδότησης, συνδέεται άμεσα με την εκ περιτροπής εργασία και της μερικής απασχόλησης εργαζόμενους με ωρομίσθιο 2,66 ευρώ.

Για την Νέα Δημοκρατία η κρίση της πανδημίας γίνεται ευκαιρία για να ξεμπλέξει μια και καλή με τα εργασιακά δικαιώματα και συμβάσεις εργασίας που τα κατοχυρώνουν.

Το περιβόητο άρθρο 9 της ΠΝΠ δεν ήρθε καθόλου τυχαία. Αυτό ακριβώς είναι το όραμα της Κυβέρνησης για το μέλλον Απέναντι σε αυτούς βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής. Οι προτάσεις που κατέθεσε η Φώφη Γεννηματά.

Στήριξη της απασχόλησης, με κάλυψη από το κράτος του 40% του μισθού των εργαζομένων στις επιχειρήσεις που επλήγησαν και για 6 μήνες.

Με πλήρη σεβασμό των όρων εργασίας και των αμοιβών. Χωρίς καμία απόλυση στις επιχειρήσεις που θα επιδοτηθούν. Με ποσά που θα αντληθούν από τα προγράμματα που ήδη αποφάσισε η ΕΕ και το ΕΣΠΑ. Μαζί με τους εργαζόμενους η αντίδραση μας προς τα κυβερνητικά σχέδια θα είναι δυναμική».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου