ΤΟΠΙΚΑ

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στη Β’ ΒΙΠΕ σε μεγάλη μονάδα σιδηροκατασκευών

ολονύχτια-μάχη-με-τις-φλόγες-στη-β-βι-976008

Στο έλεος της πύρινης κόλασης που πλήττει από προχθές το μεσημέρι τη Μαγνησία έπεσε μεγάλη βιομηχανία μεταλλουργίας και τεχνικών έργων στην περιοχή της Β’ Βιομηχανικής Περιοχής Βόλου.

Η μονάδα περικυκλώθηκε από τις φλόγες λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Για περισσότερο από μιάμιση ώρα πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούσαν με κάθε μέσο να προφυλάξουν τη βιομηχανία, καθώς η φωτιά την είχε περικυκλώσει.

Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες επεκτάθηκε στο χώρο του πάρκινγκ του εργοστασίου με τα πληρώματα να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να σώσουν την επιχείρηση, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν επαρκείς ποσότητες νερού για να επιχειρήσουν.

Το «ελαφρύ αεράκι» όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο επιχειρηματίας Ζήσης Ντελόπουλος ήταν εκείνο που αποτελούσε τον μεγαλύτερο φόβο των πολιτών της περιοχής. «Εκεί που σβήνουμε τις φλόγες αναζωπυρώνονται εκ νέου. Πρόκειται για μικρές εστίες που είναι σε ύφεση, αλλά πραγματικά δεν ξέρουμε πώς μπορεί να εξελιχθεί» δήλωσε στις 21:30 ο κ. Ντελόπουλος, περιγράφοντας μία κατάσταση πραγματικά πολύ δύσκολη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου