ΤΟΠΙΚΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Μαγνησίας για την παραίτηση Μήτρου από τον ΟΛΒ

ο-συριζα-πσ-μαγνησίας-για-την-παραίτησ-97409

Επίθεση στη ΝΔ για τα θέματα του λιμανιού και τις αναπτυξιακές προοπτικές τις πόλεις εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Μαγνησίας μετά την παραίτηση της Βίκυς Μήτρου από τον ΟΛΒ.

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: «Οι δηλώσεις με τις οποίες η μέχρι χθες πρόεδρος του ΔΣ του ΟΛΒ, Βίκυ Μήτρου, δημοσιοποίησε την παραίτηση της, δείχνουν πως με κυβερνήσεις της ΝΔ το σκοτάδι είναι πυκνότερο από όσο νομίζαμε, στα θέματα τα σχετικά με το Λιμάνι και τις αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης και του νομού μας.

Γνωρίζαμε για την αδράνεια, τη στασιμότητα, την έλλειψη κάθε σχεδίου και πρωτοβουλίας των διοικήσεων που διαδέχθηκαν τις κατά κοινή ομολογία πετυχημένες διοικήσεις την περίοδο των κυβερνήσεων με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, και μόνο μέλημα των διοικήσεων αυτών της ΝΔ ήταν η προσπάθεια να προχωρήσει η διαδικασία ιδιωτικοποίησης του λιμανιού. Τα όσα δήλωσε η πρώην πρόεδρος όμως, αποκαλύπτουν νέα ζητήματα που αφορούν την κακοδιαχείριση, την αδιαφάνεια, τη σπατάλη δημόσιων πόρων για το χτίσιμο του κομματικού κράτους της ΝΔ.

Περιμένουμε ότι οι καταγγελίες της κ. Μήτρου δεν θα ξεχαστούν, αλλά θα αποτελέσουν πεδίο διερεύνησης από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ολοφάνερο πια, μέσα από τα χείλη των δικών της στελεχών, πως η τοπική κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει τίποτα θετικό από μια κυβέρνηση που απεχθάνεται οτιδήποτε δημόσιο και βλέπει σε αυτό μόνο δυνατότητες λαφυραγώγησης και βολέματος ημετέρων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου