ΣΠΟΡΑΔΕΣ

ΤΟ SKIATHOS PALACE HOTEL Καλωσορίζει τα παιδιά της «Κιβωτού»

το-skiathos-palace-hotel-καλωσορίζει-τα-παιδιά-της-κιβ-971204

Χορηγός αγάπης και ελπίδας το εμβληματικό ξενοδοχείο, με τετραήμερη φιλοξενία των μικρών από τη δομή του Βόλου

Την αγκαλιά του στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου ανοίγει το Skiathos Palace. Το εμβληματικό ξενοδοχείο στις Κουκουναριές της Σκιάθου υποδέχεται στους χώρους του για τετραήμερη φιλοξενία τα παιδιά και τους εφήβους της «Κιβωτού» μαζί με τους παιδαγωγούς τους.

Με υψηλό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, το Skiathos Palace συνεχίζει να στέκεται έμπρακτα δίπλα στην «Κιβωτό του Κόσμου», δίνοντας και αυτό το καλοκαίρι τη δυνατότητα ευχάριστων διακοπών στους μικρούς της δομής.

Επανειλημμένα, άλλωστε, ακόμη και τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, το ξενοδοχείο προσέφερε απλόχερα τη φιλοξενία του στα παιδιά της Κιβωτού από διαφορετικές δομές της Ελλάδος.

Φέτος, το ξενοδοχείο Skiathos Palace διανύει μια εξαιρετική τουριστική χρονιά και παρά τη μεγάλη ζήτηση και την αυξημένη πληρότητα, φιλοξενεί στους χώρους του 18 παιδιά ηλικίας 10 έως 17 καθώς και 4 συνοδούς-παιδαγωγούς, από το παράρτημα Βόλου, προσφέροντάς τους διαμονή και διατροφή.

«Πάνω απ’ όλα είναι τα παιδιά», τονίζει η διοίκηση του ξενοδοχείου. «Παρά τα όσα απασχόλησαν πρόσφατα γύρω από την Κιβωτό του Κόσμου και τις αναφορές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε το έργο μας, να γίνουμε χορηγοί αγάπης και ελπίδας και να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στα παιδιά», υπογραμμίζει η διοίκηση του φιλόξενου Skiathos Palace.

Η Κιβωτός του Κόσμου δημιουργήθηκε πριν από 25 χρόνια και όλο αυτό το διάστημα στηρίζει και μεγαλώνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις και συνθήκες όλα τα παιδιά που ήρθαν και βρίσκονται πια κοντά της. Υπάρχουν δομές σε όλη την Ελλάδα, στην Αθήνα, στον Πειραιά, στην Πωγωνιανή, στην Κόνιτσα, στη Χίο, στην Καλαμάτα και στο Βόλο.

Στον Βόλο, λοιπόν, η δομή λειτουργεί τα τελευταία έξι χρόνια στο Διμήνι και αυτή τη στιγμή μεγαλώνουν στη φιλόξενη οικογένειά της είκοσι ένα αγοράκια (κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας). Ο αγώνας για το μεγάλωμα των παιδιών της δομής είναι μεγάλος και διαρκής, καθώς οι παιδαγωγοί αναλαμβάνουν πλήρως όλη την φροντίδα για την ανατροφή και τη διαπαιδαγώγησή τους.

Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, το Skiathos Palace καλωσορίζει με την πιο ζεστή αγκαλιά και το πιο μεγάλο χαμόγελο τους μικρούς φίλους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου