ΤΟΠΙΚΑ

Αλ. Μεϊκόπουλος: Μονόδρομος η ΜΕΘ Παίδων στη Θεσσαλία

αλ-μεϊκόπουλος-μονόδρομος-η-μεθ-παίδω-970061

«Μόνη πολιτική επιλογή ευθύνης η δημιουργία ΜΕΘ Παίδων στη Θεσσαλία χωρίς άλλη καθυστέρηση», επισημαίνει μεταξύ άλλων σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Ο κ. Μεϊκόπουλος επανέρχεται στο συγκεκριμένο θέμα, με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό με την ανήλικη από το Δήμο Ρήγα Φεραίου Μαγνησίας η οποία μετά από αλλεργική αντίδραση που είχε στη χορήγηση αντιοφικού ορού και ελλείψει ΜΕΘ Παίδων στη Θεσσαλία αναγκάστηκε να διακομιστεί για νοσηλεία στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, δημοσιεύματα από την αρχή του έτους κατέγραφαν τον σχεδιασμό για δημιουργία ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. «Σήμερα, έξι μήνες μετά τα παιδιά της Θεσσαλίας εξακολουθούν να διακομίζονται σε ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης και της Αττικής», σημειώνει ο βουλευτής και καλεί τον αρμόδιο Υπουργό να απαντήσει, αν όντως έχει δρομολογηθεί η δημιουργία ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, σε ποιο στάδιο βρίσκεται αλλά και για ποιο λόγο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί παρά τις αυξημένες ανάγκες στην περιοχή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου