ΤΟΠΙΚΑ

Προκηρύχθηκαν θέσεις διευθυντών σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας

προκηρύχθηκαν-θέσεις-διευθυντών-σε-σ-969486

Αφορούν στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αλμυρού και το 4ο Εργαστηριακό Κέντρο Μαγνησίας

Την προκήρυξη των κενών θέσεων διευθυντών στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αλμυρού και το 4ο Εργαστηριακό Κέντρο Μαγνησίας ανακοίνωσε ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σωκράτης Σαββελίδης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στον κυρωμένο τελικό πίνακα επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν ψηφιακά μέσω της σχετικής πλατφόρμας .GOV (Διαδικασία: ψηφιακή βεβαίωση εγγράφου) και να αποσταλούν ηλεκτρονικά μέχρι την Δευτέρα 17-07-2023 και ώρα 12:00 αποκλειστικά στο email του προέδρου του τοπικού συμβουλίου επιλογής (ΤΣΕ) της ΔΔΕ Μαγνησίας δηλαδή στο [email protected] για λόγους αδιαβλητότητας της διαδικασίας. Σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι, με δική τους ευθύνη, θα πρέπει να επιβεβαιώνει τηλεφωνικά την παραλαβή της Δήλωσης από την ΔΔΕ και να λαμβάνει το σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου, στο τηλέφωνο 2421047389, κ Παρασκευόπουλο Παύλο.

Εγγραφα Δηλώσεων τα οποία θα αποσταλούν εκτός της παραπάνω προθεσμίας ή δεν έχουν ψηφιακή βεβαίωση (.GOV) ή δεν χρησιμοποιούν το συνημμένο έγγραφο «Δήλωση Ενδιαφέροντος Τοποθέτησης στα Νεοϊδρυθέντα.doc» ή δεν είναι ψηφιακά απεσταλμένα στο email του Προέδρου του ΤΣΕ (socrates@sch.gr) δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Σημειώνεται ότι η επιλογή και τοποθέτηση των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων και Ε.Κ. γίνεται για τετραετή θητεία, η οποία ξεκινά με την τοποθέτησή τους και λήγει την 31η Ιουλίου του τέταρτου έτους που ακολουθεί την επιλογή τους. Εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους και μετά από τη λήξη της θητείας τους μέχρι την ανάληψη υπηρεσίας των νέων στελεχών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου