ΤΟΠΙΚΑ

Προφυλακιστέος ο 26χρονος για το ένα κιλό χασίς, μετά την απολογία

προφυλακιστέος-ο-26χρονος-για-το-ένα-κιλ-96708

Ελεύθερος με όρους ο δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 26χρονος, που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στον κόμβο Σέσκλου με κάνναβη βάρους 1.015 γραμμαρίων.

Αντίθετα, ο συγκατηγορούμενός του, υπήκοος Αλβανίας 43 ετών, που οδηγούσε το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Ο 26χρονος ανέλαβε την ευθύνη για τα ναρκωτικά, που βρέθηκαν κρυμμένα στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου.

Επιπλέον, σε βάρος του προέκυψε ότι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές με παρόμοια πράξη διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παραβίασε τους όρους που του είχαν επιβληθεί.

Από την πλευρά του, ο 43χρονος επέμεινε σε όσα υποστήριζε από την πρώτη στιγμή ότι δεν είχε καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Εναντίον των δύο ανδρών είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για προμήθεια, κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Επιστρέφοντας στον Βόλο από τη Θεσσαλονίκη οι κατηγορούμενοι έπεσαν σε μπλόκο του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και του Τμήματος Τροχαίας Βόλου.

Σε έρευνα των αστυνομικών στο αυτοκίνητο που επέβαιναν με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου για την ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών σκύλου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το χασίς, το οποίο ήταν επιμελώς κρυμμένο.

Ακολούθησαν συλλήψεις και έρευνες στα σπίτια των κατηγορούμενων.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου