ΤΟΠΙΚΑ

Τρία σχολικά συγκροτήματα, 13 εθελοντικές αιμοδοσίες

τρία-σχολικά-συγκροτήματα-13-εθελοντικ-964537

Σε βραβεύσεις των σχολείων που συνέβαλαν και συμπορεύτηκαν με τον Σύλλογο Θαλασσαιμίας Νομού Μαγνησίας προχώρησαν τα μέλη του συλλόγου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη που γιορτάζεται στις 14 Ιουνίου.

Αρκετά σχολεία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που απηύθυνε ο σύλλογος μέσω της Δ.Δ.Ε Ν. Μαγνησίας και αποφασίσθηκε η βράβευση αυτών που διοργάνωσαν τουλάχιστον τρεις ή και περισσότερες εθελοντικές αιμοδοσίες σε συνεργασία με τον σύλλογο.

Το 1ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Ν. Ιωνίας σε συνεργασία με το 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας-Πειραματικό, πραγματοποίησαν έξι εθελοντικές αιμοδοσίες στο σχολικό συγκρότημα. Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Βόλου σε συνεργασία με το 4ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας πραγματοποίησαν τέσσερις εθελοντικές αιμοδοσίες και το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου σε συνεργασία με το 7ο ΓΕΛ Βόλου πραγματοποίησαν τρεις εθελοντικές αιμοδοσίες .

«Αισθανόμαστε απέραντη ευγνωμοσύνη για τη στήριξη όλων των σχολείων στο έργο του Συλλόγου μας και γι αυτό προσφέραμε στη Διεύθυνση και το Σύλλογο Διδασκόντων / Προσωπικού των παραπάνω σχολείων, από μια τιμητική πλακέτα, με τις ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχαριστίες μας.

Θα θέλαμε όμως να ευχαριστήσουμε και προσωπικά τις Διευθύντριες του 1ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας κ. Βάσσα Παρασκευά, του 1ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας-Πειραματικό κ. Ελένη Χατζηδημητρίου, του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Βόλου κ. Φωτεινή Γρηγορίου, του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου κ. Αγάπη Κουτσοκώστα και τους Διευθυντές του 7ου ΓΕΛ Βόλου κ. Βασίλη Μήτσια και του 4ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας κ. Χρήστο Παπαϊωάννου, καθώς η συμβολή τους ήταν καθοριστική για την πραγματοποίηση όλων των παραπάνω δράσεων.

Ευχή όλου του ΔΣ, τα παραπάνω σχολεία να συνεχίσουν να διδάσκουν την ενσυναίσθηση, την προσφορά, τον σεβασμό και την αλληλεγγύη στον πάσχοντα συνάνθρωπο και φυσικά να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Θαλασσαιμίας Νομού Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου