ΤΟΠΙΚΑ

Γειτονιά – γειτονιά το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

γειτονιά-γειτονιά-το-πασοκ-μαγνησία-961557

Επίσκεψη κλιμακίου στη Μεταμόρφωση Βόλου

Επίσκεψη στην περιοχή της Μεταμόρφωσης πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας.

Το κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Υποψήφιο Βουλευτή Μαγνησίας Δημήτρη Τσιμπανάκο Δημήτρη, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Ματίνα Πρίγκου, το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Βόλου Γιάννη Καράτσαλο και άλλα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του Κινήματος στη Μαγνησία, προερχόμενα από όλες τις γενιές της παράταξης, μοίρασε υλικό του κινήματος με τις προγραμματικές θέσεις όπως επίσης και υλικό για τις, αναφορικά με το μεγάλο πρόβλημα του Ιδιωτικού χρέους και των κόκκινων δανείων.

«Η συνεχής επαφή με τους πολίτες, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε μεριά της Μαγνησίας, αποτελεί προτεραιότητα, ενώ το κλίμα που λαμβάνεται από τις συναντήσεις και τις συζητήσεις είναι πολύ θετικό για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Στόχος είναι η δημιουργία ισχυρού προοδευτικού αντιπολιτευτικού αναχώματος. Στόχος είναι ο Βόλος των αγώνων, η Μαγνησία της δημοκρατίας να αντιπαρέλθουν τη στασιμότητα της μονόπλευρης σχεδόν κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης.

Την ώρα που Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά ερίζουν χωρίς αποτέλεσμα για κορυφαία εθνικά θέματα, ανοίγοντας νέο κύκλο τοξικότητας, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και ο Νίκος Ανδρουλάκης αγωνίζονται για να ενώσουν όλο τον ελληνικό λαό, ανεξάρτητα από την οικονομική του θέση, τη θρησκεία του ή τις προσωπικές προτιμήσεις του.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής προσπαθεί με κάθε τρόπο να στείλει το μήνυμα της Αλλαγής και τον προγραμματικό του λόγο σε κάθε πολίτη, έναν προγραμματικό λόγο ρεαλιστικό, κοντά στις ανάγκες των πολλών και όχι των λίγων. Η εναλλακτική σοσιαλδημοκρατική πρόταση δίνει ρεαλιστικό διέξοδο στους νέους, προστασία στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και αναπτυξιακή προοπτική για τη χώρα» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου