Διακρίθηκε ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Το εστιατόριο El resto bar στο ξενοδοχείο Agapitos Villas & Guesthouses, στο Μούρεσι Πήλιου, διακρίθηκε ως ένα από τα καλυτέρα εστιατόρια της Ελλάδας για δεύτερη συνεχομένη χρονιά μέσα από τον κορυφαίο θεσμό «Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας» .
Το El Resto με μεγάλη προσήλωση στην ανάδειξή τα ελληνικής κουζίνας αλλά και της ελληνικής οινοποιίας αποτελεί εδώ και καιρό ένα γαστρονομικό σταθμό στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών και στον τοπικό τους χαρακτήρα.
Οι συνεργασίες με τοπικούς κτηνοτρόφους , αλιείς και παραγωγούς εξασφαλίζουν την ποιότητα των πρώτων υλών καθώς ενισχύουν ταυτόχρονα την τοπική κοινωνία. Το menu ανανεώνεται και θα αλλάζει ανάλογα με τις πρώτες ύλες που θα υπάρχουν στην τοπική αγορά
Ο Head Chef του εστιατορίου Κίμωνας Λιγδάς με μεγάλη διεθνή εμπειρία ( La maison De Boef 1* Michelin, Rouges Tomates 1* Michelin , Le Chalet dela Foret 2* Michelin ) και αντίστοιχα μεγάλη πορεία στην Ελλάδα ( Ιδιοκτήτης του επίσης βραβευμένου εστιατορίου Σιλφιον στα Ιωάννινα ) χαρακτηρίζεται από τον τρόπο μαγειρέματος του που βασίζεται σε νέες τεχνικές που παντρεύονται με την βαθιά γνώση της κλασσική μαγειρικής δίνοντας ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό και κυρίως γευστικό.