ΤΟΠΙΚΑ

Πανελλαδικές 2023: Στα 78,57% η σημερινή συμμετοχή των αποφοίτων ΕΠΑΛ στη Μαγνησία

πανελλαδικές-2023-στα-7857-η-σημερινή-συμμετ-960032

Σύμφωνα με ενημέρωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, κανονικά εξετάστηκαν οι απόφοιτοι των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) στα πέντε εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ Μαγνησίας, σήμερα, Πέμπτη 15 Ιουνίου, στα μαθήματα Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ) και Ψηφιακά Συστήματα.

Οι υποψήφιοι ήταν στον αριθμό 42. Από αυτούς εξετάστηκαν 33 και απουσίασαν 9 με ποσοστό συμμετοχής 78.57%.

Τα θέματα παραλήφθηκαν εγκαίρως και οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά σε όλα τα Εξεταστικά Κέντρα.

Η επόμενη ημέρα εξέτασης των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι την Παρασκευή 16 Ιουνίου. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων.

Το Ειδικό Μάθημα των Αγγλικών των Πανελλαδικών 2023 ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα εξεταστεί το Σάββατο 17 Ιουνίου στα εξεταστικά κέντρα του Βόλου (1ο ΓΕΛ Βόλου, 3ο ΓΕΛ Βόλου και 5ο ΓΕΛ Βόλου). Για περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και πληροφορίες για το ακριβές εξεταστικό κέντρο και τις ώρες διεξαγωγής των εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων, οι υποψήφιοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΔΔΕ Μαγνησίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://dide.mag.sch.gr/.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου