ΤΟΠΙΚΑ

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τη φετινή τουριστική σεζόν στο Πήλιο

συγκρατημένη-αισιοδοξία-για-τη-φετιν-95920

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στον χώρο των ξενοδόχων της περιοχής του Πηλίου, μετά και την ολοκλήρωση των τουριστικών εκθέσεων στις οποίες συμμετείχαν μαζί με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, στο περίπτερο του Δήμου Βόλου σε συνεργασία με τους δήμους Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου.

«Όλοι οι επιχειρηματίες – ξενοδόχοι που συμμετείχαν στις εκθέσεις που έγιναν, συναντήθηκαν με τουριστικούς πράκτορες καθώς και με το κοινό προκειμένου να συνάψουν συνεργασίες ή να πραγματοποιήσουν κρατήσεις για την καλοκαιρινή σεζόν. Εκτός από το έντυπο υλικό που διατέθηκε κατά τη διάρκεια των εκθέσεων από εκπαιδευμένο προσωπικό στις αντίστοιχες γλώσσες της κάθε χώρας, το οποίο φέτος εξαντλήθηκε σε όλες τις εκθέσεις λόγω της μεγάλης συμμετοχής του κόσμου, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προβολή των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων καθώς και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού που κάποιος επισκέπτης μπορεί να βιώσει στην περιοχή μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το Πήλιο έχει κερδίσει πλέον την εμπιστοσύνη των τουριστών και πως και φέτος θα αποτελέσει πρώτο προορισμό» επισήμανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Θανάσης Μπαρούτας, πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ζαγοράς.

Σημειώνεται πως οι τουριστικές εκθέσεις που διοργανώθηκαν τον μήνα Φεβρουάριο, και στις οποίες συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του Πηλίου, ήταν στο Τελ Αβιβ, στη Σόφια, στο Μόναχο, στο Βουκουρέστι και τέλος στο Βελιγράδι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου