ΤΟΠΙΚΑ

Στο 79,6% η συμμετοχή στα ΕΠΑΛ της Μαγνησίας σήμερα

στο-796-η-συμμετοχή-στα-επαλ-της-μαγνησία-959068

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ της Μαγνησίας.

Στα πέντε εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ Μαγνησίας, οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στα μαθήματα Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοΐα και Ναυτικές Μηχανές. Οι υποψήφιοι ήταν στον αριθμό 98, ενώ από αυτούς εξετάστηκαν οι 78 καθώς απουσίασαν 20 με το ποσοστό συμμετοχής να ανέρχεται 79.6 %.

Τα θέματα παραλήφθηκαν εγκαίρως και οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά σε όλα τα Εξεταστικά Κέντρα.

Η επόμενη ημέρα εξέτασης των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι την Πέμπτη 15 Ιουνίου. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ) και Ψηφιακά Συστήματα.

Το Ειδικό Μάθημα των Αγγλικών των Πανελλαδικών 2023 ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα εξεταστεί το Σάββατο 17 Ιουνίου στα εξεταστικά κέντρα του Βόλου (1ο ΓΕΛ Βόλου, 3ο ΓΕΛ Βόλου και 5ο ΓΕΛ Βόλου). Για περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και πληροφορίες για το ακριβές εξεταστικό κέντρο και τις ώρες διεξαγωγής των εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων, οι υποψήφιοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΔΔΕ Μαγνησίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://dide.mag.sch.gr/.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου